Robert Ilyeș a răspuns acuzelor lui Vasile Miriuță: ”Afirmația lui nu e corectă”. Disputa declarațiilor după Minaur Baia Mare – FK Miercurea Ciuc

Răzvan STÎNGĂ 15 Apr. 2023, 14:29 Liga 2

Robert Ilyeș, antrenorul echipei FK Miercurea Ciuc, i-a răspuns lui Vasile Miriuță, ”principalul” formației Minaur Baia Mare. Acesta din urmă a acuzat că în partida dintre cele două, de vineri, din etapa a 4-a a play-out-ului de Liga 2, scor 1-1, ciucanii au tras de timp chiar și când pe tabelă rezultatul era egal.

Robert Ilyeș, răspuns pentru Vasile Miriuță după Minaur Baia Mare – FK Miercurea Ciuc

FK Miercurea Ciuc a plecat cu un punct de la Baia Mare, după ce a fost condusă. Gazdele au avut 1-0 din minutul 42, când a punctat John Mondragon, dar oaspeții au egalat la numai 12 minute după fluierul de start al părții a doua, prin Richard Jelena.

Vasile Miriuță a remarcat imediat la final, la conferința de presă, că FK Miercurea Ciuc a tras de timp în repetate rânduri, atunci când rezultatul era egal. Acum, a venit și reacția lui Robert Ilyeș, care a negat că a fost vorba de așa ceva, remarcând faptul că echipa lui a avut pe teren mai mulți jucători ”under”.

Robert Ilyeș, răspuns pentru Vasile Miriuță: ”Nu cred că afirmația lui e corectă”

Într-o dispută a declarațiilor, Ilyeș a contrazis cele spuse de Miriuță, afirmând că echipa sa a fost mai bună și că a încercat să joace un fotbal ofensiv, așa cum a anunțat și la conferința de presă din momentul numirii sale în funcție.

Un meci pe care l-am fi putut câștiga. Am avut ocazii mari, ei au salvat de pe linia porții la 1-1, iar la o altă fază bună am trimis cu capul peste poartă. Din păcate, golul l-am luat din fază fixă, dar al nostru a venit la fel. Per total, am jucat mult mai bine, am dominat și am avut meciul sub control.

Aș dori să răspund la reacția lui Vasile Miriuță, care a susținut că am tras de timp. Menționez că în repriza secundă am jucat cu trei jucători de tineret și ne-am concentrat doar pe fotbal! Nu se punea problema să tragem de timp, de fapt am încercat să jucăm fotbal.

Cred că atunci când cineva face o declarație despre un meci, ar trebui să încerce să ofere o imagine realistă. Pur și simplu, din punctul de vedere al echipei mele și pe baza performanței noastre, nu cred că această afirmație este corectă.

Nu cred că trebuie să te concentrezi pe jocul adversarului, ci fiecare ar trebui să analizeze în primul rând performanța propriei echipe”, a spus Robert Ilyeș conform site-ului echipei FK Miercurea Ciuc, dintr-o traducere aproximativă din limba maghiară.

Miercurea Ciuc a venit și și-a dat viața cu noi, cred că a tras de timp vreo 15 minute în prima repriză, jucătorii pe jos, dar asta e. Au tras de timp, în ultimele 20 de minute nu știu dacă s-au jucat două minute. Dar asta e în viață!”, spunea Miriuță despre FK Miercurea Ciuc.

 

FK Miercurea Ciuc, la egalitate cu primele două clasate în Grupa A a play-out-ului de Liga 2

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 3 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2, cu 33 de puncte, la egalitate cu locul 2, Unirea Slobozia, dar și cu liderul CS Comunal Șelimbăr. În prima rundă din play-out, ciucanii au trecut de CSM Slatina, 2-0, partidă la care Ilyeș s-a aflat în tribunele stadionului noii sale echipe, iar ulterior au făcut 1-2 cu Poli Timișoara, la primul meci cu acesta din urmă pe bancă.

A venit prima victorie runda anterioară, 2-1 cu Metaloglobus, iar de această dată au făcut remiză cu Minaur Baia Mare, 1-1, în deplasare. Weekendul care vine o aduce pe FK Miercurea Ciuc în fața unui nou meci acasă, cu Unirea Slobozia.

În sezonul regular, la Slobozia, partida dintre Unirea și FK Miercurea Ciuc s-a terminat cu victoria echipei antrenate acum de Robert Ilyeș, scor 1-0. Duelul respectiv s-a jucat la 3 septembrie 2022, în etapa a 5-a.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-remiza-cu-fk-miercurea-ciuc-19266725

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-si-ripensia-sunt-primele-echipe-retrogradate-in-acest-sezon-de-liga-2-alte-patru-formatii-si-au-asigurat-matematic-mentinerea-in-urma-rezultatelor-din-etapa-a-4-a-a-play-out-ului-19266671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-din-play-out-cele-sase-jocuri-incep-de-la-ora-1100-astazi-vom-afla-alte-echipe-care-se-salveaza-dar-posibil-si-cateva-retrogradate-matematic-19266587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1415-in-copou-singura-echipa-neinvinsa-acasa-in-acest-sezon-de-liga-2-se-pot-desprinde-in-fruntea-play-off-ului-19266871

https://liga2.prosport.ro/seria-1/discurs-manisfest-al-antrenorului-echipei-care-in-ultimele-doua-etape-a-incasat-doua-esecuri-la-scorul-de-0-9-trebuie-deschisi-ochii-pentru-a-vedea-exact-ce-se-intampla-in-urma-cu-20-de-ani-19266859

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Apr. 2023, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă