Ripensia va continua debutul tinerilor și cu Unirea Constanța, iar Călin Mada anticipează un meci ”foarte interesant”: ”Veți vedea!”

Anda DELIU 20 Apr. 2022, 22:31 Liga 2
Ripensia va continua debutul tinerilor și cu Unirea Constanța, iar Călin Mada anticipează un meci ”foarte interesant”: ”Veți vedea!”

Ripensia Timișoara nu mai are niciun stres în ultimele etape ale campionatului Ligii 2, după ce runda trecută a fost avantajată de eșecul Brașovului și și-a asigurat sportiv menținerea în acest eșalon, așa că merge la meciuri fără presiune.

Antepenultimul va fi la Buftea, cu Unirea Constanța, formație care încă mai are o miză, iar antrenorul Călin Mada spune că, totuși, jocul va fi interesant.

Călin Mada, înainte de Unirea Constanța – Ripensia: ”Este un meci foarte interesant. Veți vedea”

Ripensia vrea victoria în fața Unirii Constanța, satelitul neoficial al FCSB din Liga 2, chiar dacă nu mai are vreo mare miză. Vor lipsi din lot Cristian Gavra și Nebojsa Ivancevic, care sunt afectați de viroză.

”Principalul” din acte Călin Mada spune că meciul cu un adversar poate și mai tânăr va fi atractiv. ”Este un meci foarte interesant. Veți vedea! Pentru că îi cunoaștem foarte bine pe Unirea Constanța. Este o echipă tânără, proveniți din Academia lui FCSB. Și meciul-tur, pe care l-am avut a fost destul de greu, chiar dacă am reușit să dăm două goluri rapide. Sperăm să venim cu trei puncte”, a declarat antrenorul Ripensiei.

Noi debuturi la Ripensia

Juniorii ripensiști așteaptă cu degetele încrucișate să debuteze la prima echipă și în Liga 2, fiindcă asta va tot face clubul până la meciul din prima săptămână a lunii mai, când roș-galbenii vor intra în vacanță. Ripensia mai are partide cu Unirea Constanța (deplasare), Unirea Dej (acasă) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare).

”Politica clubului este aceeași. De a aduce cât mai mulții juniori din academie. Suntem și salvați de la retrogradare. Încercăm să ne organizam pentru anul viitor, să vedem pe cine ne putem baza pentru anul viitor. De aceea aducem cât mai mult tineret în cadrul lotului. Mai sunt, practic, trei meciuri”, a mai spus Mada.

Ripensia e salvată, Unirea Constanța e ca și retrogradată

Unirea Constanța, care matematic mai poate prinde locul 5, de baraj, are 15 puncte în clasamentul Grupei B a play-out-ului Ligii 2 și ocupă locul 6, penultimul. Ripensia e pe poziția a 4-a cu 28 de puncte.

Meciul dintre Unirea Constanța și Ripensia Timișoara, contând pentru etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa B, are loc vineri, de la ora 11:00, la baza federației de la Buftea, acolo unde își dispută din acest an meciurile de acasă Unirea.

În sezonul regular, Ripensia a câștigat cu 2-0 meciul cu Unirea Constanța, desfășurat în etapa a 13-a, la Techirghiol. Au marcat Zoran Mitrov (15) și Emmanuel Ernest (16).

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 20 Apr. 2022, 22:31 Liga 2
Pe aceeași temă