Ripensia s-a despărțit de încă un jucător, al treilea în această iarnă. Pleacă unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului

Autor: Anda DELIU Publicat: 08 Jan. 2021, 08:27 Actualizat: 08 Jan. 2021, 14:26 Liga 2
Ripensia s-a despărțit de încă un jucător, al treilea în această iarnă. Pleacă unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului

Ripensia a ajuns la a treia despărțire a iernii. După portarii George Păduraru și Haralambie Mociu, legitimați între timp de ASU Poli, respectiv UTA, de la clubul timișorean a plecat și jucătorul cu profil defensiv Alin Burdeț (22 de ani). Clubul a anunțat rezilierea contractului de comun acord.

Alin Burdeț este format la Academia Hagi, de unde inițial Ripensia l-a împrumutat. A mai jucat în Timiș la Ghiroda. Poate evolaua ca fundaș central sau mijlocaș defensiv. În acest sezon, jucătorul de 22 de ani a jucat la Ripensia în șase meciuri de campionat și două de Cupa României. În Liga 2 a prins 383 de minute, cu patru apariții ca titular.

Din informațile Liga2.ro, Burdeț nu era tocmai printre preferații antrenorului Cosmin Petruescu. Burdeț mai avea contract până vara aceasta.

Burdeț a jucat la Ripensia în ultimele patru sezoane de Liga 2. Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Reziliere de comun acord între Burdeț și Ripensia

Clubul a anunțat că despărțirea de jucătorul pe care îl avea sub contract din ianuarie 2018 s-a produs de comun acord.

”Ripensia UVT anunță că astăzi, 7 ianuarie, a fost reziliat, de comun acord, contractul cu jucătorul Radu-Alin Burdeț. Fundașul născut pe 7 aprilie 1998 a venit la clubul nostru în luna ianuarie 2018. În actuala stagiune, Burdeț a evoluat în șase meciuri de campionat, respectiv în două jocuri din Cupa României. Clubul nostru îi mulțumește jucătorului pentru munca depusă în cei trei ani petrecuți în tricoul roș-galben. Totodată, Ripensia îi urează să aibă parte de mult succes în cariera fotbalistică!”, a anunțat Ripensia printr-un comunicat.

Ripensia revine la antrenamente luni, 11 ianuarie. Deocamdată, clubul nu a făcut niciun transfer.

Autor: Anda DELIU Publicat: 08 Jan. 2021, 08:27 Actualizat: 08 Jan. 2021, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă