Ripensia e ambițioasă să-și mențină seria pozitivă de rezultate și după meciul cu Progresul Spartac. Gavra: ”Suntem pe un drum bun.” Roș-galbenii au schimbat baza de antrenament

Anda DELIU 10 Nov. 2022, 09:26 Liga 2
Ripensia e ambițioasă să-și mențină seria pozitivă de rezultate și după meciul cu Progresul Spartac. Gavra: ”Suntem pe un drum bun.” Roș-galbenii au schimbat baza de antrenament

Ripensia Timișoara joacă sâmbătă la Buftea, cu Progresul Spartac, o echipă din aceeași zonă a clasamentului Ligii 2 înaintea desfășurării etapei a 14-a.

Provocarea mare e terenul sintetic pe care se va desfășura jocul, iar roș-galbenii s-au pregătit în acest sens și pleacă cu două zile înainte de meci spre zona Capitalei, deoarece simt că pot să mai urce în clasament cu un rezultat pozitiv.

Ripensia, pregătire la Baza 2 a Politehnicii

Ripensia s-a antrenat miercuri la Baza Sportivă 2 a Politehnicii, unde există un teren sintetic.

Săptămâna aceasta, antrenorul principal de factor, Iulian Muntean, a mers la cursurile pentru obținerea carnetului de antrenor, un prim pas pentru a nu mai fi trecut pe raportul de joc ”preparator sportiv”. Echipa s-a antrenat cu ”principalul” Roberto Ivan și ”secundul” Călin Mada.

”Un joc destul de greu, având în vedere în primul rând că-l jucăm în deplasare și pe o suprafață sintetică cum nu suntem obișnuiți. Trebuie să ne adaptăm cât mai repede suprafeței de joc și să venim cu cele trei puncte de acolo. Doar azi ne-am antrenat aici pe sintetic și probabil vom mai face la București, tot pe suprafața sintetică”, a declarat căpitanul echipei, Cristian Gavra.

Aspirații de a nu mai pierde niciun meci în acest an

După succesul cu Poli Timișoara, ripensiștii au prins curaj, mai ales că au o singură problemă în lot, Cosmin Gladun, răcit. Mai sunt trei runde în acest an, iar Gavra a explicat că ar vrea să nu fie nicio înfrângere.

Roș-galbenii vor mai juca după partida cu Progresul Spartac cu SC Oțelul și Viitorul Pandurii. De altfel, Ripensia a plecat de joi dimineața spre Buftea, pentru a avea jucătorii odihniți la ora partidei.

”Din ce m-am uitat în clasament, au destule puncte. Sincer să fiu, nu am urmărit foarte multe jocuri de-ale lor. Dar vom face o analiză a adversarului și vom descoperi ce calități au, ce defecte. Avem o perioadă bună acum, cu trei jocuri, din care am obținut șapte puncte. Suntem pe un drum bun, normal că ne dorim mai mult. De la joc la joc se vede un progres și asta trebuie să fie motivația noastră. Să continuăm să câștigăm meciuri. Intern, încă nu am stabilit ceva clar ca număr de puncte. Dar eu mi-aș dori 7 puncte în aceste ultime trei meciuri”, a mai declarat căpitanul Ripensiei.

Cu 15 puncte, Ripensia e pe locul 13 în campionat. Progresul Spartac e pe poziția a 16-a, cu 13 puncte. Meciul de la Buftea, de la baza federației, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 14-a.

Declarațiile lui Cristian Gavra înainte de Progresul Spartac – Ripensia:

https://www.youtube.com/watch?v=P7FhvOYhN6E

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-polisti-au-cerut-respect-pentru-timisoara-mars-inainte-de-derby-ul-cu-ripensia-vrem-stadion-nou-vrem-sala-noua-de-sport-vrem-bazin-de-inot-vrem-tot-ce-e-normal-19252312

Anda DELIU 10 Nov. 2022, 09:26 Liga 2
Pe aceeași temă