Ripensia are lotul decimat pentru meciul cu Unirea Slobozia! Cosmin Petruescu își îmbărbătează jucătorii și laudă adversarul: ”S-a luptat mereu la locurile fruntașe. Știe să joace sub presiune”

Anda DELIU 08 Oct. 2020, 13:37 Liga 2
Ripensia are lotul decimat pentru meciul cu Unirea Slobozia! Cosmin Petruescu își îmbărbătează jucătorii și laudă adversarul: ”S-a luptat mereu la locurile fruntașe. Știe să joace sub presiune”

De joi dimineața, Ripensia a plecat din Timișoara pentru lunga deplasare la Slobozia. Roș-galbenii au mari probleme de lot, deoarece sunt șase fundași din lot care nu pot juca în acest moment! De asemenea, probleme sunt și cu portarii, răciți, după ce a doua testare PCR nu a mai scos la iveală vreun caz de coronavirus.

Cosmin Petruescu cunoaște foarte bine Unirea Slobozia: ”O echipă care s-a luptat mereu la locurile fruntașe”

Cosmin Petruescu ar vrea ca echipa să continue pe o linie bună, după succesul cu Buzăul. ”Ne dorim să confirmăm victoria obținută acasă cu Gloria Buzău. Întâlnim o echipă incomodă, în special în jocurile de pe teren propriu. O echipă cu o stabilitate foarte bună, atât la finalul băncii tehnice, cât și la nivelul băncii de jucători. O echipă care s-a luptat mereu la locurile fruntașe. Chiar și în sezonul în care a promovat Rapidul au fost acolo și au promovat sezonul viitor. Este o echipă care știe să joace sub presiune. Au condiții foarte bune de pregătire. Cunosc în mare parte lotul lor de jucători. Este un lot echilbirat numeric și valoroc. Au alternat formule de start în partidele de până acum, iar rezultatele pe care le-au înregistrat pot fi surprinzătoare pentru unii. Dar, în urma jocurile pe care le-au făcut, consider că rezultatele sunt ca o consecință a jocului foarte bun pe care l-au practicat. Stabilitatea, forța grupului și omogenitatea sunt principalele lor argumente”, a spus antrenorul Ripensiei.

Apărarea Ripensiei, ciuruită

Ripensia a refăcut marți testare COVID-19, după ce joi preparatorul fizic a fost descoperit pozitiv. Nimeni nu a fost confirmat cu noul virus, iar Bogdan Ungureanu a ieșit tot pozitiv, astfel că va rămâne în izolare la domiciliu în continuare.

Portarii Mociu și Dobre sunt răciți și nu au făcut deplasarea. Rezerva lui George Păduraru va fi Valentin Velcea junior.

Altfel, Petruescu are șase fundași pe care nu poate miza. Alexandru Benea e operat de menisc, Harald Fridrich e suspendat, Nenad Lalic a reluat pregătirea după o operație la plămâni, Cosmin Gladun are probleme la umăr, Adrian Neacșu nu a făcut antrenamente din cauza unei lovituri, iar Radu Rogac resimte dureri musculare. Singurele variante de fundași valizi sunt frații Macrițchii, Darius Țiereanu și Alin Burdeț.

”Nu avem timp de lamentări. Trebuie să găsim soluții interne pentru a acoperi pierderile”, a spus Petruescu.

Unirea Slobozia e pe locul 12 în Liga 2, cu 7 puncte din cinci meciuri. Atâtea meciuri a jucat și Ripensia, care, cu 6 puncte, e pe locul 17. Meciul direct din etapa a 7-a dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Ieri, Slobozia a jucat în Cupa României, în turul 3, în care a pierdut meciul cu Moștiștea Ulmu, cu 1-3, echipa pe care o învinsese la barajul pentru promovarea în Liga 2.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-achizitionat-un-jucator-pe-care-nu-l-poate-folosi-in-primele-sase-meciuri-de-la-legitimare-motivul-19151080

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-surprins-liga-2-cu-inceputul-bun-de-campionat-iar-ilie-lemnaru-pluseaza-e-o-surpriza-pentru-cei-care-nu-stiau-de-ce-suntem-in-stare-uite-ca-pana-acum-a-mers-planul-19151280

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-3-11-meciuri-se-disputa-acum-printre-care-si-jocul-fc-u-craiova-csm-resita-inca-doua-partide-vor-fi-decise-la-masa-verde-19151375

Anda DELIU 08 Oct. 2020, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă