Ripensia a început amicalele din Antalya cu un 0-0 cu satelitul clubului Lokomotiv Moscova. Concluzia antrenorului Florin Fabian

Anda DELIU 07 Feb. 2022, 14:04 Liga 2

Ripensia a disputat duminică după-amiază primul joc de pregătire din cantonamentul din Antalya, cu FC Kazanka, satelitul clubului Lokomotiv Moscova din al treilea eșalon valoric rus. Meciul s-a terminat la scorul de 0-0, cu puține ocazii ale timișorenilor.

Doar două atacuri finalizate pe direcția porții

Conform relatării făcute de Ripensia pe site-ul oficial, jocul a fost unul echilibrat. Sunt consemnate doar două faze importante de poartă. Prima, în minutul 13, fază la care Mihai Ene a tras de la 18 metri în bară. De asemenea, pe finalul jocului, în minutul 80, Valerii Macrițchii a reluat o minge cu capul spre poartă, dar portarul rușilor a intervenit.

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Gladun – T. Călin, Stoi – Piftor, Mih. Ene, Ivancevic – Golda.
Au mai intrat: Sturzu, Vidrăsan, Val. Macrițchii, Mihart, Rob. Stoica, Matiș, R. Ciurel, D. Ciurel

Antrenorul Florin Fabian, mulțumit de prestația echipei

Florin Fabian a explicat că e mulțumit de cum a jucat echipa, deoarece vineri și sâmbătă au făcut câte două antrenamente pe zi.

”Un prim joc de pregătire util, împotriva unei echipe de Liga 3, FC Kazanka. Ne-am propus să avem un ritm de joc susținut, în ciuda faptului că veneam după patru antrenamente în două zile. Am reușit în mare măsură, am controlat jocul, ne-am creat și ocazii. Chiar dacă n-am înscris, am ajuns să avem ocazii. Am avut chiar și o bară prin Mihai Ene, un șut frumos de la 20 de metri. Sunt mulțumit în mare parte de cum am arătat, pentru acest prim joc, și ser ca în meciurile următoare să ținem același ritm, chiar dacă se va simți o oarecare obosela, jucând din două în două zile. Sper ca echipa să arate bine și ne ridicm la nivelul echipelor pe care le vom întâlni, echipe din L1 și L2 din Georgia și Letonia”, a declarat Fabian.

  • În țară, Ripensia a jucat două amicale în această perioadă de pregătire de iarnă, cu CS Comloșu Mare (scor 2-2), ocupanta locului 5 în Liga a 4-a Timiș, și Avântul Periam (scor 7-1), ultimul loc în Seria a 8-a a Ligii 3.

Încă trei amicale pentru Ripensia în Tucia

Între timp, Ripensia și-a aflat toți adversarii pe care îi va avea în cantonamentul din Turcia, după ce inițial îi știa doar pe FC Kazanka și Merani Tbilisi, din Liga 2 Georgia, la 8 februarie.

Echipa timișoreavă îi va mai întâlni și pe FK Auda (prima ligă din Letonia), la 10 februarie, și pe FC Samgurali Tsqaltubo (prima ligă din Georgia), la 12 februarie. Orele de start încă nu au fost stabilite, spun roș-galbenii.

Înregistrarea amicalului dintre Ripensia și FC Kazanka, scor 0-0:

https://www.youtube.com/watch?v=InYjLDPd45g&t=4007s

Foto și video: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-plecat-in-antalya-cu-23-de-jucatori-noi-plecari-din-echipa-inclusiv-un-strain-dat-disparut-pe-care-clubul-spera-sa-l-vanda-19218477

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ripensia-s-a-impus-fara-probleme-in-amicalul-cu-avantul-periam-ros-galbenii-au-anuntat-noi-transferuri-inclusiv-de-la-concitadina-poli-19218403

Anda DELIU 07 Feb. 2022, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă