Revenire de senzație în Giulești! Daniel Niculae, aproape să se întoarcă la Rapid! Cine ar urma să fie antrenor în locul lui Dan Alexa și cum arată planurile giuleștenilor | EXCLUSIV

Autori: Andrei PREOTU, Victor VRÎNCEANU Publicat: 08 Aug. 2020, 13:45 Liga 2
Revenire de senzație în Giulești! Daniel Niculae, aproape să se întoarcă la Rapid! Cine ar urma să fie antrenor în locul lui Dan Alexa și cum arată planurile giuleștenilor | EXCLUSIV

Rapid a rămas fără Ovidiu Burcă, iar giuleștenii nu mai concep să rateze încă o dată promovarea în Liga 1! Daniel Niculae este foarte aproape de o revenire de senzație în Giulești, după plecarea lui Burcă. În ceea ce privește postul de antrenor, Bogdan Andone ar urma să o preia pe Rapid, care a fost pregătită de Dan Alexa în sezonul recent încheiat, în care promovarea a fost ratată în ultima etapă, după 1-1 cu Turris Oltul.

Daniel Niculae, gata să revină la Rapid! Bogdan Andone este dorit în locul lui Dan Alexa

Bogdan Andone vrea să se despartă de Astra Giurgiu, acolo unde problemele financiare sunt destul de mari, iar în Giulești ar urma să fie ajutat de Vasile Maftei. Problema este că Bogdan Andone și Vasile Maftei au semnat prelungirea cu Astra pe un an și ar putea să fie luați de Rapid doar dacă li se plătește o clauză de reziliere.

În plus, Daniel Niculae, care nu e în relații bune cu Burcă, a pus condiția ca el să fie singurul factor de decizie din club și să ia toate deciziile, conform surselor ProSport. Ramâne de văzut dacă Niculae, în calitate de președinte, va reuși să-l convingă pe finanțatorul Angelescu să facă un efort financiar pentru cei doi antrenori, sau se va gândi la o altă variantă de tehnician în Giulești.

Variantele Rapidului pentru postul de antrenor, dacă nu se înțelege cu Bogdan Andone

În cazul in care nu se ca ajunge la un acord cu Andone și Maftei, ProSport a aflat că Angelescu îi mai are pe listă pe Viorel Moldovan, Adrian Iencsi, dar și pe Marius Măldărășanu. Rapidiștii îi așteaptă pe Niculae, Maftei și Andone, după decizia surprinzătoare anunțată de Ovidiu Burcă.

Povestea trebuie să continue!

Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului. Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga.

Vreau să mulțumesc oamenilor care au susținut acest proiect, lui Andrei, Victor și Dan. Sunt obligați să meargă mai departe oricât de dificil li s-ar părea. Rapidul înseamnă suferință. Știu că nu le este ușor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forța materială, spirituală și viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinși de asta și să le asigure sprijinul lor necondiționat. Împreună vor reuși. Doar împreună.

Pentru mine a fost o onoare și o mândrie să fac parte din familia Rapid! Am conștiința împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniștit și împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor și valorilor mele de viață indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări și unor noi provocări în viață mea. Le mulțumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieții mele dar și celor care m-au criticat. Și unii și alții mi au dat forță și m-au inspirat.

Mulțumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa”, a scris Ovidiu Burcă pe pagina de Facebook.

Giuleștenii sunt susținuți în continuare și de George Copos:

Le doresc bine tuturor, să fie sănătoși și chiar dacă e o situație grea, sunt sigur că se vor descurca”, a declarat fostul patron al Rapidului, în exclusivitate pentru ProSport. Prezent la ProSport Live, Adrian Ropotan crede că Daniel Niculae ar putea să mai joace chiar și în Liga 1:

”Daniel Niculae ar putea să joace lejer în Liga 1. Și mulți dintre noi, la fel. Pe Mutu l-am văzut și vârf și fundaș central, nu trece nimic de el”.

 

 

 

 

 

Autori: Andrei PREOTU, Victor VRÎNCEANU Publicat: 08 Aug. 2020, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă