Remus Chipirliu, un ”munte” de supărare după egalul înregistrat de Steaua cu Astra: ”Dacă era 4, 5-1, nu spunea nimeni nimic.” Afirmație răutăcioasă despre golul din corner al lui Ionuț Zaharia

Andrei PASCU 17 Oct. 2021, 16:30 Liga 2

Dezamăgirea e mare în tabăra Stelei, după egalul din etapa a 10-a, 1-1 cu ultima clasată Astra, în Ghencea. Remus Chipirliu, cel mai bun jucător al bucureștenilor până în acest moment, a declarat că rezultatul e totat nedrept și că Steaua merita să se impună la scor, la o diferență mare.

Remus Chipirliu: ”Dacă era 4-1, 5-1 nu spunea nimeni nimic, nu se supăra nimeni” 

Chipirliu a criticat Astra, că a venit la București să se apere și că a încercat un joc bazat pe noroc, care în cele din urmă i-a și reușit. Atacantul Stelei nu a putut trece cu vederea modul în care au marcat oaspeții, reușita lui Ionuț Zaharia din corner.

Consideră că a fost simplă întâmplare și că atacantul nu va mai înscrie în toată cariera în urma unei astfel de execuții.

I-am dominat din minutul 1 și până în minutul 90. Au avut o singură ocazie, când au scăpat spre poarta noastră, dar care, după părerea mea din teren, a fost offside. Dar nu pot să-mi dau cu părerea concret că nu am văzut faza (n.r. – reluarea). Au tras de timp din minutul 5 şi dacă la pauză era 4-1, dacă e să zicem că dădeau şi ei gol, nu zicea nimeni nimic. Dacă era 4-1, 5-1 nu spunea nimeni nimic, nu se supăra nimeni.

(N.r. – Despre golul din corner al lui Ionuț Zaharia) A fost o execuţie pe care nu o s-o mai reușească niciodata în viaţă, a declarat Chipirliu după meci, la interviuri, citat de TelekomSport.

În vârstă de 29 de ani, atacantul Remus Chipirliu este pionul principal pe faza de atac în echipa Stelei. Are un procentaj foarte bun de goluri/meci: opt reușite în nouă partide. În plus, în opt din cele nouă confruntări în care a fost trimis pe teren de Daniel Oprița a fost titular.

Steaua, la șase puncte de liderul Petrolul 

Cu opt puncte în ultimele cinci etape de Liga 2, Steaua se menține pe pozițiile de sus ale clasamentului Ligii a 2-a, locul 5 cu 21 de puncte. Însă, în urma rundei a 10-a s-a mai mărit ecartul față de liderul Petrolul, care acum are cu șase puncte mai mult decât formația lui Daniel Oprița.

În etapa a 11-a, cele două, Petrolul și Steaua, se vor întâlni la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, într-un adevărat derby.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 17 Oct. 2021, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă