VIDEO | Ionuț Zaharia, gol fenomenal contra Stelei! A înscris direct din corner și a surprins la finalul meciului: ”E o fază lucrată la antrenamente”

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2021, 20:38 Liga 2

În partida dintre Steaua și Astra, terminată la scorul de 1-1, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2, a avut loc un moment de excepție. Formația oaspete, care pornea cu șansa a doua în fața echipei lui Daniel Oprița, a marcat un gol fantastic, din corner, prin Ionuț Zaharia (18 ani), în minutul 50.

Ionuț Zaharia: ”Este o fază lucrată la antrenamente” 

Atacantul Astrei a profitat de faptul că portarul Stelei, Mario Enache, avea careul de șase metri supraaglomerat, pentru că fotbaliștii echipei din Ploiești au urcat în acea zonă, și a trimis direct pe poartă. Execuția s-a dus aproape de vinclul colțului lung, chiar dacă la bara respectivă steliștii aveau un om.

Astfel, Astra a scos un punct în Ghencea, iar la finalul partidei, la interviuri, Ionuț Zaharia a declarat că execuția nu a fost una întâmplătoare. Se lucrează des astfel de faze la antrenamente și nu de puține ori atacantul a reușit să marcheze goluri din corner. Acum, i-a ieșit și într-un meci oficial.

”Este o fază lucrată la antrenament, să trimitem din corner pe poartă și cineva să devieze, dar azi am băgat-o în poartă. Mi-au mai ieșit astfel de execuții și la antrenament. M-am bucurat foarte mult. În prima repriză ei au dominat jocul, nu ne așteptam să înscriem așa repede. A venit chiar bine golul.

Ocaziile au fost de partea lor, dar noi am avut determinare și cred că prin muncă și sacrificiu am reușit să scoatem un punct foarte bun aici. Suntem tineri, avem dorință să jucăm fotbal și problemele financiare sau punctele pe care ni le iau nu ne interesează. Situația e mai bună, nu ca înainte.

Mă bucur foarte mult că am înscris aici. E un stadion incredibil, e un sentiment aparte să joci aici, mai ales împotriva Stelei”, a declarat Ionuț Zaharia, la microfonul de DigiSport, la finalul partidei din Ghencea.

https://www.youtube.com/watch?v=iPIiJXEXB2s

Ionuț Zaharia, început foarte bun de campionat 

Ionuț Zaharia s-a aflat contra Stelei la chiar primul gol al său în tricoul Astrei. În acest sezon a fost utilizat în șapte dintre cele zece meciuri, de cinci ori intrând ca titular, însă, deși e atacant, abia acum a marcat pentru prima dată. O super-reușită însă.

Tânărul de 18 ani a făcut trecerea la prima echipă a Astrei în vară, de la echipa secundă, după s-a produs retrogradarea din Liga 1, iar ”satelitul” din Liga 3 a fost desființat.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Look Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aceleasi-vechi-probleme-pe-care-daniel-oprita-le-semnaleaza-dar-pe-care-steaua-nu-le-poate-regla-marea-suparare-a-antrenorului-dupa-meciul-cu-astra-19205577

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-astra-se-joaca-de-la-ora-1500-echipa-lui-oprita-poate-profita-de-pasul-gresit-al-concordiei-si-urca-pe-podium-19205513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-e-pe-val-a-produs-inca-un-rezultat-soc-in-liga-2-si-increderea-promovarii-atinge-noi-cote-reactia-lui-cristian-pustai-dupa-corectia-aplicata-a-daciei-unirea-braila-19205585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-daciei-unirea-braila-au-reactionat-dupa-inca-o-umilinta-a-favoritilor-cu-fc-buzau-noi-si-cu-dinamo-ce-mai-luam-atatea-goluri-de-ce-mai-postati-va-bateti-joc-de-19205567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/multa-vaicareala-la-poli-timisoara-dupa-infrangerea-cu-unirea-slobozia-nicolae-croitoru-a-fost-mai-mult-o-lupta-in-noroi-19205529

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2021, 20:38 Liga 2
Pe aceeași temă