Parcă au văzut alte meciuri. Claudiu Niculescu ”l-a contrazis” pe Daniel Oprescu după CSM Slatina – FC Voluntari: ”Am avut ocazii mari în a doua repriză, puteam întoarce rezultatul”

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 12:30 Liga 2
Parcă au văzut alte meciuri. Claudiu Niculescu ”l-a contrazis” pe Daniel Oprescu după CSM Slatina - FC Voluntari: ”Am avut ocazii mari în a doua repriză, puteam întoarce rezultatul”

Revenită în Liga 2 după retrogradarea din SuperLiga României din stagiunea trecută, FC Voluntari a debutat contra CSM Slatina, sâmbătă, în prima etapă. Clubul din Ilfov nu a reușit să ia decât un punct, marcând în minutul șapte al prelungirilor întâlnirii golul egalizator!

FC Voluntari a fost aproape de un eșec, dar în cele din urmă rezultatul a fost egal, 1-1. Spre deosebire de omologul său Daniel Oprescu, antrenorul ilfovenilor Claudiu Niculescu a remarcat mai multe ocazii ratate ale formației sale în disputa de la Slatina.

Remiză pentru FC Voluntari la revenirea în Liga 2

FC Voluntari s-a văzut condusă încă din minutul 8, atunci când a punctat Cătălin Doman. În partea a doua, recent retrogradata din SuperLiga României a ratat mai multe șanse, ajungând periculos în fața porții, după cum a afirmat Claudiu Niculescu la finalul jocului.

Până la urmă, abia după ce a avut avantaj numeric pe teren a reușit FC Voluntari să egaleze. A jucat în 11 contra 10 din minutul 87, când a fost eliminat Ionuț Burnea din echipa olteană, iar egalarea s-a produs în minutul 90+7, când Igor Armaș a punctat cu capul, din careu, în urma unei lovituri de colț din partea dreaptă.

  • FC Voluntari, contra CSM Slatina: Ius. Chirilă – Gîț, Armaș (cpt.), Pițian, Fl. Mitrea, Alb. Călin (D. Bujor 46′), Panos (R. Crișan 90+4′), Droppa (D. Toma 46′), Cârnat, Fantis (Cocian 76′), Nemec
    Rezerve neutilizate: Al. Maxim – Ct. Alexe, Andreș, Voican, Al. Șuteu

Claudiu Niculescu ”l-a contrazis” pe Daniel Oprescsu

Deși Daniel Oprescu a afirmat că echipa lui a dominat 75 de minute întâlnirea de sâmbătă, Claudiu Niculescu a remarcat ocazii importante ratate de FC Voluntari în partea a doua, dar crede că și acest punct poate cântări serios la finalul sezonului, în care echipa lui își propune revenirea în SuperLiga României.

Am avut ocazii mari în a doua repriză, cred că dacă fructificam una din ocazii în a doua repriză am fi putut întoarce rezultatul. Pe de altă parte şi ei au avut contraatacuri periculoase, e adevărat că am mai fi putut primi şi noi un gol, dar cred eu se putea mai mult.

Ştiam că întâlnim o echipă arţăgoasă, care profită de orice greşeală a adversarului. Până la urmă este un punct important, care poate continua în economia clasamentului. Nu  multe echipe vor reuşi să câştige aici, cunosc foarte bine fotbalul de aici, de aceea spun acest lucru.

Trebuie să mergem acasă, să ne recuperăm, pentru că săptămâna viitoare ne aşteaptă iar un meci extrem de greu”, a precizat antrenorul celor de la FC Voluntari, Claudiu Niculescu, conform News Flux.

Urmează etape dificile pentru FC Voluntari în Liga 2, cu Concordia Chiajna (acasă), CS Mioveni (deplasare), Corvinul Hunedoara (acasă), iar în etapa a 5-a va juca pe terenul celor de la Metaloglobus.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă