Final dramatic pentru CSM Slatina în prima etapă a sezonului! A luat gol în minutul 90+7, iar Daniel Oprescu s-a supărat: ”Am dominat jocul 75 de minute”

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 12:07 Liga 2

Unul dintre cele mai interesante meciuri din prima etapă a Ligii 2, sezonul 2024/2025, a fost cel dintre CSM Slatina și FC Voluntari. Jocul, care s-a disputat pe terenul oltenilor, sâmbătă, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au condus până la ultima fază a întâlnirii!

CSM Slatina a deschis scorul în prima repriză, dar a avut de suferit din minutul 87, când a jucat în inferioritate numerică.

CSM Slatina, remiză cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa 1 din Liga 2

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru clubul din județul Olt, care a punctat pentru 1-0 încă din minutul 8, când veteranul Cătălin Doman (foto articol) a fost decisiv, marcând cu o lovitură de cap din preajma punctului cu var.

Pauza a consemnat un avantaj la limită pentru CSM Slatina, care apoi, după reluare, putea marca pentru 2-0 și putea tranșa soarta întâlnirii, după cum a transmis la finalul duelului și antrenorul Daniel Oprescu. Doar că lucrurile nu au stat așa, iar spre final FC Voluntari a egalat și a reușit să evite înfrângerea la revenirea în Liga 2.

Din minutul 87, ilfovenii au avut avantaj pe teren, după eliminarea lui Ionuț Burnea, iar egalarea s-a produs în minutul 90+7, când Igor Armaș a punctat cu capul, din careu, în urma unei lovituri de colț din partea dreaptă.

  • CSM Slatina, contra FC Voluntari: P. Toroc – Burnea, Bărăitaru, C. Toma, Sil. Matei, Trașcu, C-tin. Radu (Al. Sima 66’) (D. Dragu 76’), Doman (cpt.) (Năstăsie 76’), Golofca (D. Toma 81’), Kayondo (Trică 66’), I. Mitran
    Rezerve neutilizate: Micu – Dav. Savu, M. Cristea, Țîră

Daniel Oprescu, nemulțumit după CSM Slatina – FC Voluntari. Voia victoria

Daniel Oprescu a fost supărat pe cele întâmplate, pe faptul că jucătorii săi nu au reușit să țină de rezultat în ultimele minute și să aducă trei puncte. Voia un succes de moral, debut cu dreptul, mai ales că ar fi fost contra unei formații care vrea promovarea la finalul sezonului de Liga 2.

Au fost mai multe întâmplări nefericite. L-am băgat pe Sima, şi-a fracturat umărul, a trebuit să facem schimbare imediat după ce abia intrase, şi o făcuse foarte bine, aveam nevoie de aportul lui.

Apoi, rămânem în inferioritate, luăm gol la ultima faza… .Am mai trecut prin aşa ceva. Trebuie să trecem peste momente de genul acesta. Şi, chiar şi în inferioritate, chiar şi cu momentele acestea mai puţin fericite, trebuie să începem să ne comportăm ca o echipă mare.

Pe lângă toate aceste întâmplări nefericite şi noi ne-am retras prea mult. Puteam, chiar şi în zece oameni, să ţinem puţin jocul mai sus. Dar, eu ştiu, am mai trecut prin astfel de situaţii, când eşti foarte aproape să obţii un rezultat pozitiv şi forţele nu mai sunt proaspete, tendinţa este să te retragi. Am văzut-o şi la echipele mari.

(…) am avut multe şanse de 2-0. Dorin Toma a avut o ocazie foarte mare, trebuia să înscrie, să închidă jocul şi nu mai ajungeam în situaţia asta, să pierdem la ultima fază. Dar, jocul a fost bun, 70-75 de minute am fost peste Voluntari. Am controlat jocul, am avut situaţii de poartă, ocazii, faze frumoase, ne-a lipsit al doilea gol.

Noi avem echipă bună. Nu contează că jucăm cu Steaua, cu Universitatea Craiova, cu Voluntari sau cu FC Argeş. Avem echipă bună, anul acesta ne-am propus mai mult şi sunt convins că o să şi reuşim. Cel puţin 75 de minute, jocul a arătat că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Daniel Oprescu, conform News Flux.

Antrenorul Slatinei se aștepta la mai mult de la Burnea

Eliminarea lui Burnea nu a trecut neobservată și neremarcată de Daniel Oprescu la finalul jocului. Pentru că are experiență, jucătorul trebuia să trateze altfel momentul în care a luat roșu și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Burnea trebuia să interpreteze mai bine astfel de faze. Nu este un rezultat mulţumitor, cum să fie când am dominat jocul 75 de minute şi am primit gol la ultima fază?

Chiar i-am certat pe băieţi, pentru că avem tendinţa să ne comportăm ca o echipă mică şi nu e cazul. Cum am arătat 75 de minute, putem să fim mai buni decât orice adversar”, a mai spus Daniel Oprescu.

CSM Slatina are prima deplasare în etapa a 2-a din Liga 2, cu ACSM Ceahlăul, iar apoi va urma un alt duel acasă, contra Viitorul Pandurii. În etapa a 4-a va întâlni AFC Câmpulung Muscel, în deplasare, pentru ca ulterior să dea piept cu Campionii FC Argeș, acasă.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 04 Aug. 2024, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă