„Reghecampf nu pleacă nicăieri, nu-l las”

07 Dec. 2011, 15:05 Liga 2

Directorul executiv al FC Snagov, Gabriel Oprea, pune punct speculațiilor referitoare la despărțirea lui Laurențiu Reghecampf de ilfoveni. Oficialul spune că antrenorul nu va pleca la Farul Constanța, echipă ce se află sub FC Snagov în clasamentul Seriei I și care are șanse mai mici la promovare.

„Reghecampf nu pleacă nicăieri. E antrenorul nostru și așa va rămâne. Noi, vineri, avem petrecerea de final de tur și vor participa toți. Chiar el, personal, se ocupă de pregătiri și nu o face pentru a le mulțumi jucătorilor pentru evoluția de până acum.

Nu se pune problema să plece. Prima dată s-a rugat de mine să-l las să plece la Bistrița după ce a avut rezultate cu noi. S-a întors, a avut iar rezultate și l-am lăsat la Craiova. Acum a făcut din nou performanță, e a treia oară, și de data aceasta nici nu se mai pune problema să plece. Nu-l las. Chiar el mi-a zis că nu pleacă.”, a spus Gabriel Oprea.

Cu toate că Reghecampf declarase că „îmi doresc să nu bat pasul pe loc. Îmi doresc să fac ceva când ajung la un club, nu doar să mi-l trec în CV. La Snagov am avut o înțelegere, când m-am întors, să preiau echipa, să o duc la promovare și să promovăm.”, Gabi Oprea îl contrazice pe antrenor și spune că la semnarea contractului nu s-a stabilit ca obiectiv promovarea, însă cum poziția în clasament le dă speranțe sunt șanse mari ca în retur să se dorească acest lucru, totul urmând a fi planificat la petrecerea de la finalul săptămânii.

„Când am perfectat actele am stabilit ca obiectiv să promovăm tineri și să jucăm fotbal, deci nu ne-am propus să promovăm. Jucătorii pe care i-am transferat nu i-am adus pentru promovare, ci pentru a-i crește și a ne face o echipă competitivă. Acum, cum suntem pe locul 4 și suntem aproape de locurile fruntașe, s-ar putea să stabilim un nou obiectiv: promovarea. Vom gândi altfel transferurile, vom face altă pregătire și alte cantonamente. Noi vrem să promovăm, însă numai să putem.”
, a încheiat directorul executiv al ilfovenilor.

Articol scris de Marius ANGHEL

07 Dec. 2011, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă