Reclamagiii de la FC Botoșani au lipsit de la primul termen de judecată al litigiului intentat Rapidului!

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 14:30 Liga 2
Reclamagiii de la FC Botoșani** au lipsit de la primul termen de judecată al litigiului intentat Rapidului!

Contestația depusă de gruparea FC Botoșani, prin care se contesta dreptul de joc al mai multor fotbaliști ai Rapidului Suceava în meciul direct din etapa a II-a a turului, s-a aflat ieri pe masa Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Chiar dacă a considerat din start că acțiunea înaintată de clubul vecin și prieten nu are nici o șansă de reușită, fiind depusă tardiv, la mai mult de trei luni de la disputarea jocului, conducerea Rapidului a tocmit totuși o firmă de avocatură din București ca să le reprezinte interesele în acest caz.

Surpriză mare însă, la prima înfățișare de la Casa Fotbalului nu s-a prezentat nici un delegat al părții reclamante ca să susțină cauza. „Toată lumea a fost surprinsă de absența reprezentanților echipei FC Botoșani din sala de judecată. Puși în fața acestei situații, membrii Comisiei de Disciplină au decis să acorde un nou termen în acest caz pentru săptămâna viitoare, când se va da și verdictul final. Noi rămânem optimiști în continuare, deoarece contestația depusă de FC Botoșani nu are nici o acoperire regulamentară”, a declarat președintele Rapidului, Gabriel Clim.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă