Recital sub Pietricica

18 Apr. 2009, 14:10 Liga 2
Recital sub Pietricica

Ceahlăul a muncit mult pentru a șterge impresia negativă lăsată suporterilor în urmă cu două săptămâni, când a pierdut pe teren propriu în fața Petrolului cu 1-2. Principalul adversar al pietrenilor din prima repriză a fost tocmai fostul lor coleg din urmă cu două sezoane, portarul Vasile Prisacă, care a avut câteva intervenții exacte, ce au menținut scorul alb.

 

Botoșenenii, cu o linie de mijloc schimbată aproape în totalitate, față de celelalte meciuri, au îndrăznit mai mult doar în minutul 19, când Keita a șutat de puțin pe lângă viclul porții apărate de Savu. În rest, s-au mărginit să închidă culoarele de pătrundere către propriile buturi. Ceahlăul a început să preseze mai mult după pauză, când Radu Doicaru i-a luat locul lui Tudosă și insistența lui din minutul 50 a fost răsplătită cu penalty la intervenția imprudentă a lui Ciornei. Bădescu a transformat cu siguranță, dând startul propriului recital de goluri.

 

Mijlocașul Ceahlăului a reușit dubla, opt minute mai târziu când a pătruns în careu și a plasat balonul pe lângă Prisacă, în poartă, iar în minutul 76 a închis tabela, atunci când l-a executat cu sânge rece pe portarul Bordeanu, din preajma careului mic, finalizând o centrare excelentă a lui Cebotaru. Gafița a întrerupt recitalul de goluri a lui Badescu, în minutul 60, când a reluat din careul mic o minge bâlbâită de fundașii botoșeneni.

 

"Primul gol ne-a destabilizat. La 4-0 e greu să spun dacă m-a mulțumit cineva. Trebuie să lăsăm toți capul în pământ și după sărbători să ne apucăm de treabă. Cred că Ceahlăul e virtual promovată în prima ligă", a declarat după joc antrenorul celor de la FC Botoșani, Cristi Popovici.

 

De partea cealaltă, Mihai Ionescu s-a bucurat pentru revirimentul din repriza a doua a elevilor săi: "În ciuda scorului, a fost o victorie muncită. După meciul cu Petrolul jucătorii au fost într-o stare psihică precară, dar au dat dovadă de caracter și au jucat aproape perfect după pauză. Mă bucur pentru revenirea lui Doicau, deși încă se vede lipsa jocurilor cu miză".

 

articol scris de Cristi SOROCEANU
 

18 Apr. 2009, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă