Realitate sau strategie? Cristi Pustai, discurs la superlativ despre Metaloglobus, căreia i-a analizat și prestațiile din anii trecuți. Gloria Buzău, fără doi jucători aduși în această vară în deplasarea de la București

Andrei PASCU 12 Aug. 2022, 11:42 Liga 2
Realitate sau strategie? Cristi Pustai, discurs la superlativ despre Metaloglobus, căreia i-a analizat și prestațiile din anii trecuți. Gloria Buzău, fără doi jucători aduși în această vară în deplasarea de la București

Gloria Buzău țintește a doua victorie în Liga 2, în etapa a 2-a, după ce a început sezonul cu succes, 1-0 cu Ripensia. De această dată, sâmbătă, de la ora 11:30, formația lui Cristian Pustai va merge pe terenul echipei Metaloglobus. ”Profesorul” a prefațat duelul de la București.

Metaloglobus a fost lăudată de ”principalul” buzoienilor, Pustai scoțând în evidență rezultatul înregistrat de formația lui Eugen Trică în prima rundă, 1-1 cu Steaua în Ghencea, dar și modul în care au fost terminate sezoanele trecute.

Cristian Pustai, analiza partidei Metaloglobus – Gloria Buzău: ”Un meci care se anunță unul complicat”

Cristian Pustai a remarcat faptul că Metaloglobus, chiar dacă nu a prins niciodată play-off-ul din Liga 2, a terminat mereu în partea superioară a grupei play-out-ului din care a făcut parte, iar în această stagiune tinde la prinderea grupei pentru promovarea în SuperLiga.

O echipă care în ultimii ani, chiar dacă nu a reușit să ajungă în play-off, s-a clasat în prima jumătate a clasamentului. E o echipă incomodă, s-a văzut asta cu CSA, în prima etapă. Un meci care se anunță unul complicat. Are jucători buni, cu schelet de jucători destul de valoros.

Sunt frații Herea, cu valoare certă, fundașii centrali care joacă de mult timp împreună, închizătorii sunt destul de buni, au valoare. Ne așteaptă un meci foarte greu, au și un portar foarte bun.

Să sperăm că va fi un joc agreabil. Băieții noștri sunt valizi, nu avem accidentați. Suntem un lot numeros și ne vom descurca acum cu ce avem”, a spus Cristian Pustai.

Gloria Buzău, fără două dintre achizițiile din această vară, Kristi Marku și Dudu

Chiar dacă a remarcat faptul că nu are jucători accidentați, Cristian Pustai nu poate miza pe doi străini aduși în această vară, pe albanezul Kristi Marku și pe brazilianul Dudu. Celor doi nu le-au venit vizele, dar Pustai speră să îi aibă la dispoziție pentru runda a 3-a.

Gloria Buzău a început sezonul de Liga 2 acasă, cu Ripensia, scor 1-0. Acum, până în runda a 5-a, formația pregătită de Cristian Pustai le va întâlni pe Metaloglobus (deplasare), CSM Slatina (acasă), FK Miercurea Ciuc (deplasare) și CSC Dâmbovița (acasă).

Dacă lucrurile vor decurge conform planului dorit de Cristian Pustai, albanezul Kristi Marku și brazilianul Dudu vor putea juca în confruntarea din runda a 3-a, cu CSM Slatina.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-perfectat-trei-achizitii-unul-a-fost-ultima-data-la-fc-buzau-iar-altul-golgheter-in-liga-3-in-sezonul-trecut-n-a-mai-ramas-la-selimbar-19240383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-scos-la-vanzare-abonamentele-pentru-sezonul-2022-2023-preturile-biletelor-care-asigura-intrarea-la-toate-partidele-din-liga-2-si-cupa-romaniei-19240309

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-5-din-20-nu-au-drept-de-promovare-in-prima-liga-dar-nici-interzis-sa-joace-in-play-off-frf-informeaza-care-sunt-echipele-de-drept-public-participante-in-editia-2022-2023-de-liga-2-19240259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-inchide-etapa-a-2-a-a-ligii-2-dupa-ce-pe-prima-o-deschisese-runda-incepe-de-vineri-iar-rivalele-steaua-si-dinamo-au-fost-puse-sa-joace-in-timpul-saptamanii-meciurile-televizate-19240053

 

 

 

Andrei PASCU 12 Aug. 2022, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă