Răzvan Patriche a tras concluzia principală după înfrângerea cu Steaua: ”Noi cu ocaziile, ei cu golurile. Tipic lui Dinamo.” Căpitanul ”câinilor” nu se mai gândește la play-off: ”Suntem departe, noi avem nevoie de puncte”

Marius ANGHEL 10 Sep. 2022, 14:04 Liga 2

Dinamo a condus în derby-ul cu Steaua, pe Arena Națională, însă nu a intrat la vestiar cu avantaj pe tabelă. Doar trei minute au fost jucătorii lui Ovidiu Burcă la conducere, adversarii reușind să egaleze rapid, iar mai apoi, în debutul părții secunde, să mai ”lovească” o dată și să obțină toate punctele puse în joc.

Cu 2-1 a câștigat Steaua meciul cu Dinamo, contând pentru etapa a 6-a a sezonului regular al Ligii 2, și a urcat cel puțin pentru câteva ore pe primul loc în clasament, în timp ce marea rivală este în partea inferioară a ierarhiei.

Răzvan Patriche, după eșecul cu Steaua: ”Noi cu ocaziile, ei cu golurile”

Concluziile trase la finalul jocului au fost că Dinamo a controlat jocul în prima parte, iar Steaua a ieșit cu o altă determinare de la vestiar și a reușit să își întoarcă partida în favoarea sa.

Căpitanul Răzvan Patriche a transmis același lucru, punctând că ceea ce a văzut în acest joc este ”tipic lui Dinamo”.

”După ce am marcat, au avut o fază fixă, au reușit să înscrie foarte repede. După care am ieșit de la pauză, ne-au prins pe o contră și au înscris din nou. Au avut două ocazii și au dat două goluri. Noi cu ocaziile, ei cu golurile. Din păcate, fotbalul este pe goluri.

Ce să mai zicem, tipic lui Dinamo. Început bun de meci, controlăm jocul, avem multe ocazii, nu reușim să înscriem și adversarul înscrie din orice.

A fost un meci bun, cu foarte multe ocazii, am controlat jocul, am avut posesie, dar, din păcate, fotbalul e pe goluri”, a spus, la microfonul DigiSport, fundașul de 36 de ani, unul dintre puținii jucători experimentați rămași în lot după retrogradarea istorică din prima ligă.

Jucătorii au rămas fără tricouri după ce au mers la galerie: ”Ni le-au cerut și le-am dat”

Fundașul central a fost întrebat și despre greșelile continue din apărare. ”E ceva normal în fotbal. Când se greșește, ceilalți trebuie să recupereze, trebuie să… Avem mult de muncă”, a răspuns Patriche, care nu crede că Ovidiu Burcă se va despărți de Dinamo după acest început modest de sezon: ”A fost dezamăgit. Ne-a felicitat pentru joc, a fost un joc bun. Nu s-a discutat nimic despre plecare.”

După joc, jucătorii dinamoviști au rămas fără tricourile de joc. Patriche spune că suporterii le-au cerut, iar ei le-au dăruit. A fost vorba despre o dezbrăcare forțată. ”Ne-au cerut tricourile și le-am dat”, a spus căpitanul ”câinilor”.

”Avem nevoie de puncte, suntem departe de play-off”

Cu doar șase puncte acumulate în primele șase etape, Dinamo stă rău în clasament, la coada Ligii 2, iar play-off-ul începe să se vadă departe.

”E greu, atâta timp cât nu adunăm puncte, cât suntem în subsolul clasamentului. Trebuie să facem orice și să aducem puncte. În momentul de față avem nevoie de puncte, suntem departe de play-off, de lupta pentru promovare”, a concluzionat Răzvan Patriche, utilizat în trei dintre cele șase meciuri, ultimele trei.

Foto: Alexandra Pandrea (ProSport) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-la-al-patrulea-esec-cu-dinamo-in-liga-2-dar-cel-contra-stelei-e-cel-mai-usturator-suntem-amarati-antrenorul-cainilor-a-remarcat-progres-in-joc-si-c-19244786

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-romaniei-in-rosu-si-albastru-steaua-a-invins-dinamo-intr-o-atmosfera-incendiara-daniel-oprita-epuizat-prima-repriza-a-fost-a-lor-dar-apoi-am-aratat-bine-impresiile-vi-19244757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-supereroul-stelei-a-lovit-decisiv-si-in-derby-ul-cu-dinamo-si-a-adus-victoria-ma-bucur-ca-am-marcat-si-ca-am-ajutat-echipa-cum-a-explicat-bucuria-de-dupa-gol-19244789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-s-a-asteptat-la-un-alt-dinamo-contra-stelei-si-asa-a-fost-mijlocasul-spune-ce-l-a-facut-sa-se-simta-fotbalist-cand-crede-ca-echipa-sa-va-avea-si-mai-multi-suporteri-si-19244802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-steaua-pentru-prima-data-in-liga-2-cel-mai-important-meci-din-acest-sezon-regular-se-joaca-astazi-de-la-ora-2130-pe-arena-nationala-19244513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-astazi-se-joaca-doar-de-la-ora-1100-poli-iasi-gloria-buzau-si-selimbar-dej-cele-mai-importante-meciuri-din-cele-sapte-19244807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-incidente-pe-arena-nationala-ultrasii-au-inceput-razboiul-cu-zeci-de-minute-inaintea-derby-ului-dinamo-steaua-torte-scaune-aruncate-iar-jandarmii-au-intervenit-in-forta-19244589

Marius ANGHEL 10 Sep. 2022, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă