Război psihologic înainte de FC Buzău – FC Brașov, două echipe care în vară s-au transformat! Marin Mitran: ”La noi lucrurile funcționează, ei se pare că au greșit strategia”

Adi MARICA 24 Nov. 2021, 19:01 Liga 2
Război psihologic înainte de FC Buzău - FC Brașov, două echipe care în vară s-au transformat! Marin Mitran: ”La noi lucrurile funcționează, ei se pare că au greșit strategia”

În primul meci al etapei a 15-a din Liga 2, FC Brașov va juca joi, de la ora 17:00, la Buzău, cu echipa locală pregătită de Cristian Pustai.

Buzoienii vin după prima înfrângere suferită după o serie spectaculoasă de 11 meciuri consecutive fără eșec în campionat, 15 adăugând și meciurile din Cupa României, 1-2 cu CS Comunal Șelimbăr. Buzoienii ocupă locul 5 cu 25 de puncte și au șanse mari să prindă play-off-ul în acest sezon.

Marin Mitran, înainte de FC Buzău – FC Brașov: ”Suntem favoriți”

Președintele celor de la FC Buzău este Marin Mitran, un personaj cunoscut în fotbalul brașovean. În sezonul 2006-2007, Mitran a fost manager general la Precizia Săcele.

”Știm că vom avea un meci dificil cu Brașovul, dar nici nu concepem să nu câștigăm. Este clar că suntem favoriți, avem o echipă bună și rezultatele obținute în acest sezon nu sunt deloc întâmplătoare”, a spus Mitran, care activează la clubul din Buzău din vară, când s-a pornit noul proiect.

Strategie greșită la Brașov, spune Mitran

Oficialul FC Buzău consideră că FC Brașov a ajuns să se bată la evitarea retrogradării pentru că a avut o strategie greșită în vară.

Proiectul ”new FC Brașov” a demarat cu Ilie Stan la timonă, chiar antrenorul SCM Gloria Buzău, dar tehnicianul care a format lotul de jucători a fost demis cu scandal de către Ioan Mărginean după eșecul din meciul cu Astra, din etapa a 9-a.

”Și noi am început un proiect în vară și se pare că lucrurile funcționează. La Brașov totul a fost făcut pe repede înainte și se pare că au greșit strategia”, a spus Mitran.

În lotul Brașovului se află și trei jucători care au jucat la Buzău și au venit odată cu Ilie Stan. Este vorba de Iulian Roșu, Gheorghe Anton și Maxim Iurcu. Anton nu a confirmat și se pregătește separat, iar Roșu și Iurcu și-au pierdut locurile de titulari după demiterea lui Stan. Ulterior, echipa a fost preluată de Andrei Șanta, iar de runda trecută este condusă de Călin Moldovan.

FC Brașov are șapte înfrângeri consecutive în acest moment, iar înaintea meciului de la Buzău ocupă locul 16, doar cu 9 puncte.

Adi MARICA 24 Nov. 2021, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă