Rapidiștii vor să boicoteze meciul din prima etapă cu Berceni: „Este haos total”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:43 Liga 2
Rapidiștii vor să boicoteze meciul din prima etapă cu Berceni:**

Elevii lui Sandu Tăbârcă i-au transmis lui Adrian Zamfir că nu vor reveni la antrenamente până când nu vor primi o parte din restanțele financiare. În acest moment giuleștenii sunt neplătiți de cinci luni de zile, iar speranțele că situația va reveni la normal sunt foarte mici. Jucătorii se prezintă în fiecare zi la Pro Rapid la ora la care este stabilită ședința de pregătire, dar nu se antrenează.

Fotbaliștii se gândesc chiar să boicoteze meciul din prima etapă cu ACS Berceni (sâmbătă, ora 11), dacă până vineri nu-și vor lua o parte din bani. „Este haos total la club în acest moment. Nimeni nu știe ce se întâmplă, nu există nicio o soluție care să aducă liniștea. Deja este regretat George Copos, care tot timpul reușea să facă ordine”, a povestit un apropiat al clubului.

Riscă excluderea din campionat

Dacă situația nu se va rezolva, Rapid ar putea să fie exclusă din campionat înainte să se discute planul de reorganizare de pe 13 septembrie.

Regulamentul disciplinar prevede la articolul 79, punctul 2, că neprezentarea la două meciuri duce la excluderea echipei din campionat și retrogradarea într-o ligă inferioară.

Giuleștenii vor juca, sâmbătă, la Berceni în campionat, iar marți în turul V al Cupei României cu  FC Voluntari, iar neprezentarea la cele două partide ar duce la excluderea din campionat.

Articol scris de Marius Pitaru

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă