Rapidiștii, somați să învingă pe litoral: „Au primit un ultimatum”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 13:49 Liga 2
Rapidiștii, somați să învingă pe litoral:**

Eșecul de pe teren propriu cu Dunărea Galați a învolburat apele în curtea grupării sucevene de Liga a II-a Rapid. Fotbaliștii au fost băgați în ședință de conducerea clubului, aceștia fiind amenințați că vor suporta penalitați financiare importante în eventualitatea în care vor pierde și meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Farul Constanța, contând pentru etapa a XXI-a a  Ligii a II-a.

„Jucătorii au primit un ultimatum din partea conducerii clubului și sper să fi înțeles, în sfârșit, ce au de făcut. Echipa nu a arătat bine în partida cu Dunărea Galați, dar eu pot să afirm că nu asta-i valoarea noastră. Știu cum s-au pregătit acești jucători în intersezon și cum au evoluat în meciurile amicale. Oricum, nouă par să ne convină mai mult jocurile din deplasare, dovadă că din cele 13 puncte acumulate până acum doar 5 au fost obținute pe Areni”, a declarat tehnicianul Bogdan Tudoreanu.

Din dorința de a aborda cât mai bine confruntarea de la Constanța, de pe terenul „lanternei roșii”, alb-vișiniii au plecat spre litoral încă de joi dimineață.

Trei absențe au sucevenii pentru acest important joc, Daniel Bălan și Ionuț Plămadă sunt suspendați, în vreme ce Cristi Spătar va lipsi din cauza unei accidentări.

„În situația în care am ajuns acum, suntem obligați să abordăm toate meciurile la victorie. Sper să arătăm o altă față în meciul cu Farul, mai ales că datorită îmbunătățirii vremii am putut în sfârșit să ne antrenăm normal”, a precizat Tudoreanu.

Partida dintre Farul și Rapid Suceava va putea fi urmărită sâmbătă pe canalul TVR1, cu începere de la ora 11.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă