Rapidiștii nu merg în excursie pe litoral: „Trebuie să câștigăm și ieșim din acest blocaj”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 16:17 Liga 2
Rapidiștii nu merg în excursie pe litoral:**

Rapidistii nu merg in excursie pe litoral si au anuntat ca vor sa obtina cel putin un punct din meciul pe care il au programat sambata, de la ora 11.00, pe terenul celor de la Farul Constanta, in etapa a XXI-a din Liga a II-a.

„Orice punct ne ajuta in momentul de fata, mai ales daca il obtinem pe terenul unei contracandidate la retrogradare. Am jucat in acest sezon mai bine in deplasare si sper sa fie altceva la Constanta, nu ce-am aratat in meciurile de acasa cu Botosani si Dunarea. Jucatorii stiu ca nu aceea este valoarea lor. Trebuie sa castigam un joc si sunt convins ca vom iesi din acest blocaj”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice a „ceferistilor” crede ca lipsa terenurilor de antrenament si problemele financiare de la club au influentat indirect jocul „alb-visiniilor” in primele etape din retur. „Baietii au luat un singur salariu in acest an, dupa meciul cu Tulcea. Nu am mai primit un leu de la primarie din luna noiembrie. Toate se aduna in timp, lipsa banilor, lipsa terenurilor de antrenament. Degeaba i-am bagat in sedinta, daca noi avem bani sa le dam. Pana la urma, tot cu ei trebuie sa ne salvam de la retrogradare”, a mai precizat Tudoreanu.

Echipa suceveana nu va putea conta in jocul cu Farul pe aportul a trei jucatori, este vorba de Daniel Balan, care isi ispaseste ultima etapa de suspendare dupa cartonasul rosu primit la Otopeni, Ionut Plamada, absent din cauza numarului de cartonase galbene (4), si Cristian Spatar, lasat acasa din cauza unei contracturi musculare.

Rapidistii au plecat spre litoral de ieri, astăzi avand un antrenament la Constanta.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă