Rapidiștii, în corzi înaintea meciului cu Farul: „E ultima lor șansă de a mai spera la evitarea retrogradării”

Marius ANGHEL 02 May. 2014, 13:42 Liga 2
Rapidiștii, în corzi înaintea meciului cu Farul:**

După două rezultate negative în turneul play-out, fotbaliștii echipei Rapid CFR Suceava doresc să spargă gheașa chiar în fașa propriilor spectatori, sâmbătă, de la ora 11.00, în confruntarea cu ultima clasată, Farul Constanța. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu va avea două meciuri pe teren propriu, la o diferență de patru zile, în care și-a propus să obțină maxim de puncte, mai ales că joacă pe Areni.

Pentru partida de mâine, cu Farul, Bogdan Tudoreanu va putea conta pe aproape toți jucătorii din lot, excepție făcând Sava, fotbalist suspendat după cartonașul roșu primit în ultima etapă.

„Va fi un meci dificil și asta pentru că, mai mult ca sigur, constănțenii vor veni deciși să câștige, mai ales că este o ultimă șansă de a mai spera la evitarea retrogradării. Eu îmi doresc să facem un joc bun și să câștigăm. Venim după două eșecuri, iar o victorie ar fi ca un balon de oxigen pentru noi.”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul Bogdan Tudoreanu.

De ieri, fotbaliștii Rapidului au intrat în cantonament la Suceava, tocmai pentru a pregăti cât mai bine partida cu Farul Constanța, dar și cea de miercuri, programată tot pe Areni, de la ora 18.00, în compania formației CF Brăila.

Marius ANGHEL 02 May. 2014, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă