Rapid se gândește doar la victorie în restanța cu ”U” Cluj. Mihai Iosif: ”Putem ajunge în zona play-off-ului. În ultimele zile am văzut o relație a grupului foarte bună”

Andrei PASCU 18 Nov. 2020, 21:00 Liga 2
Rapid se gândește doar la victorie în restanța cu ”U” Cluj. Mihai Iosif: ”Putem ajunge în zona play-off-ului. În ultimele zile am văzut o relație a grupului foarte bună”

Rapid – Universitatea Cluj, restanța din etapa a 10-a din Liga 2, se joacă joi, de la ora 20:30. Antrenorul interimar al giuleștenilor, Mihai Iosif, a analizat confruntarea și se așteaptă să fie una foarte dificilă pentru echipa lui, chiar dacă vine cu un moral bun, după 2-1 cu Farul, în timp ce ardelenii au avut probleme mari cu pandemia cu noul coronavirus și au pierdut cu CSM Reșița, cu 1-2 .

Potrivit lui Mihai Iosif, meciul va fi abordat la victorie. Vrea ca Rapid să ia cele trei puncte, pentru că astfel se poate apropia de zona primelor șase locuri, care duc la finalul sezonului regular în play-off.

Mihai Iosif: ”Toate meciurile sunt grele deoarece este o ligă a doua foarte echilibrată”

În ultimele zile, Iosif a simțit că jucătorii au dezvoltat o relație mai bună, după ce au reușit prima victorie după o perioadă foarte slabă în Liga 2, dar și în Cupa României, de unde au fost eliminați de Progresul Spartac.

Meciul cu U Cluj va fi foarte dificil și foarte important pentru că dacă îl vom câștiga, vom ajunge în zona play-off-ului. Pregătim meciul cu calm deoarece în ultimele zile am văzut o relație a grupului foarte bună și cred că este atuul nostru acum.

După părerea mea, toate meciurile sunt grele deoarece este o ligă a doua foarte echilibrată, cu rezultate neașteptate și cu echipe care înaintea unui meci poate nu spun nimic și după aceea ies învingătoare cum a fost Petrolul cu Bacău”, a spus Mihai Iosif cu privire la partida cu Universitatea Cluj.

Mihai Iosif: ”Eu nu sunt genul să mă autopropun antrenor la Rapid că așa ar trebui” 

Mihai Iosif a vorbit, din nou, și despre situația sa de la Rapid. Este pregătit să se dea de-o parte dacă va fi nevoie și va lăsa locul celui pe care conducerea îl va considera potrivit. Este dispus și să colaboreze cu următorul ”principal”, dacă i se va cere acest lucru.

În caz de nevoie colaborez cu oricine, colaborez cu Rapid în primul rând, nu cu anumite persoane, în rest, Rapidul nu înseamnă X sau Y. Poate va veni și vremea când voi avea șansa să antrenez Rapidul pe termen lung, viața nu știi ce-ti oferă, a fost un moment dificil, acum cred că l-am depășit și vedem ce va urma. Eu nu sunt genul să mă autopropun antrenor la Rapid că așa ar trebui. N-am să regret în viața mea că am acceptat în momentul de față să antrenez Rapidul.

Să antrenezi Rapidul este o onoare, o mândrie și o bucurie! Chiar dacă majoritatea antrenorilor vin când lucrurile merg bine. Nu știu dacă am venit în cel mai potrivit moment dar sigur am venit într-un moment cel puțin dificil”, a mai afirmat Mihai Iosif.

Rapid poate egala Viitorul Pandurii în cazul unei victorii cu ”U” Cluj, ocupanta poziției a 6-a 

Rapid este pe locul 11, cu 16 puncte acumulate în 10 meciuri. Distanța față de locul 6, care duce în grupa pentru promovare la finalul sezonului regular, este de trei puncte. Poziția respectivă este ocupată de Viitorul Pandurii.

Universitatea Cluj e pe 8, cu 17 puncte în 10 meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și George Fluster/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-blocat-de-frf-unde-s-au-impotmolit-negocierile-pentru-a-prelua-rapid-si-care-este-ultimatumul-primit-de-secundul-nationalei-de-tineret-a-romaniei-exclusiv-19158364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pluteste-entuziasmul-in-aer-la-rapid-dupa-victoria-cu-farul-virgil-draghia-am-castigat-in-stilul-nostru-asta-e-rapidul-din-giulesti-iubeste-l-si-ai-sa-innebunesti-19157996

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-inscrie-din-nou-din-penalty-rapid-iese-din-pasa-neagra-cu-o-floare-nu-se-face-primavara-ce-a-spus-golgheterul-giulestenilor-dupa-succesul-cu-farul-19157832

 

 

 

Andrei PASCU 18 Nov. 2020, 21:00 Liga 2
Pe aceeași temă