Rapid s-a înscris în Liga a II-a, dar activitatea la club e paralizată!

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 14:13 Liga 2
Rapid s-a înscris în Liga a II-a,** dar activitatea la club e paralizată!

Chiar dacă gruparea suceveană se confruntă cu mari dificultăți financiare, conducerea Rapidului a luat ieri decizia de a înscrie echipa în viitoarea ediție de campionat a Ligii a II-a, respectând astfel termenul limită trasat de Federația Română de Fotbal.

„Deocamdată activitatea la club este paralizată din lipsa banilor, dar sperăm să se găsească în cel mai scurt timp resurse pentru a ne putea continua munca. Așteptăm să intre în contul clubului tranșa de 50.000 de lei promisă de primărie, pentru a putea susține cheltuielile ce apar în momentul în care vom rechema fotbaliștii la antrenamente”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Reunirea lotului va avea loc săptămâna viitoare

În privința reunirii lotului grupării sucevene în vederea pregătirii viitorului sezon, nu s-a avansat însă nicio dată fixă. „Am înțeles că ediția de campionat 2013-2014 a Ligii a II-a va debuta pe 7 septembrie, așa că timp ar mai fi pentru a putea efectua o pregătire de vară completă. Cel mai probabil reunirea lotului va avea loc în prima zi a săptămânii viitoare”, a precizat Tudoreanu.

Florin Plămadă, un nou subiect de dispută între Rapid și FC Botoșani?

O altă soluție de a face rost de bani pentru reluarea activității la Rapid ar fi în urma trecerii internaționalului de tineret Florin Plămadă în curtea vecinilor de la FC Botoșani, proaspăt promovați pe prima scenă a fotbalului românesc. Numai că, după ce și-au dat acordul ca fundașul central în vârstă de 21 de ani să plece în pregătiri cu formația antrenată de Cristi Popovici, oficialii Rapidului n-au mai primit niciun semn de viață din partea omologilor de la FC Botoșani.

„Florin Plămadă mai este legat contractual cu Rapid, așa că nu are cum să plece la Botoșani gratis”, a mărturisit președintele alb-vișiniilor, Gabriel Clim.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă