Rapid, faza pe DNA: „Moraru a făcut o asociație care cere donații pentru club, dar banii merg în conturile lui Valerii. Încasările de la Fan Shop sunt luate de angajații Azuga Waters”

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 13:23 Liga 2
Rapid, faza pe DNA:**

Războiul civil de la Rapid a intrat într-o fază în care, probabil, numai procurorii mai pot face lumină. În acest moment au apărut acuzații cu iz penal de ambele părți. După ce Violeta Moraru, soția patronului Valerii, a acuzat un grup de presiune care a prădat clubul și a încercat să exercite un șantaj pentru a obține beneficii, cei vizați au reacționat în cursul zilei de marți.

Arătați cu degetul ca fiind aliați în acest demers ilegal, fostul administrator special Radu Birlică și suporterul Adrian Matei, care deține și 1% din club, au contactat ProSport pentru a anunța că o vor da în judecată pe Violeta Moraru. Birlică, gestionar al clubului din ianuarie până la începutul lui mai, a făcut niște afirmații concrete:

> Patronii au înființat o asociație non-profit pe nume Forza Rapid prin intermediul căreia le cer suporterilor să direcționeze 2% din impozit pentru a ajuta clubul, numai că această organizație n-are nicio legătură cu Rapid, ba, mai mult, conturile sunt ale lui Valerii Moraru și ale unor prieteni ai acestuia.

> Banii din încasările de la meciuri și din vânzările de materiale promoționale, care se strâng la Fan Shop, sunt ridicați de angajați ai Azuga Waters.

> Plățile făcute de Azuga Waters evită contul unic al clubului și, astfel, ar deveni nu numai ilegale, dar și imposibil de controlat și de verificat de către administratorul judiciar și cel special.

> În timp ce altor echipe din Liga 1 li se livrează apă de către Azuga Waters gratuit, sub formă de sponsorizare, la Rapid această apă este facturată și, deci, plătită de club.

> Din vara lui 2014, de când a preluat familia Moraru clubul Rapid, datoriile au crescut de la 2 la 4,5 milioane de euro.

Adrian Matei a trimis și el un drept la replică în care acuză, de asemenea, familia Moraru și spune că nu poate fi învinuit de vreo cârdășie cu Birlică atât timp cât, la investirea acestuia, a fost singurul care a votat împotrivă.


Violeta Moraru (dreapta) a afirmat, pentru ProSport, că la Rapid a existat un grup infracțional care a încercat să o șantejeze pe ea și pe soțul său, Valerii. FOTO: Mediafax

În concluzie, conflictul de la Rapid, purtat până acum în club, se mută, după toate probabilitățile, la tribunal. Violeta Moraru, patroană la Azuga Waters, principalul creditor al Rapidului, a anunțat deja, într-un interviu care poate fi citit aici, că va face plângeri penale și că în ultima lună a fost victima șantajului și a amenințărilor unui grup de persoane, între care administratorul judiciar Aurel Brihac, administratorul special Radu Birlică și acționarul minoritar Adrian Matei.

Birlică: „Dânșii au pornit pe o pantă care eu zic că duce cât de curând spre penal”

După apariția interviului cu Violeta Moraru, fostul administrator special Radu Birlică a contactat ProSport pentru a lansa niște acuzații de competența Parchetului:

Radu Birlică: Doamna Violeta Moraru a spus că s-a făcut un complot între mine, administratorul judiciar, directorul de marketing… Tot clubul e împotriva dânșilor. Cine își permite, la asemenea nivel, să facă un complot? Să răspundă de ce ar face cineva un asemenea complot în condițiile în care toată lumea a venit acolo să sprijine Rapidul și să nu se ducă de râpă totul? A doua chestiune…


Radu Birlică, fostul administrator special de la Rapid, lansează acuzații foarte grave la adresa patronilor

ProSport: O clipă. Doamna Moraru a spus că, în cazul dumneavoastră, e vorba de dorința de a prelua puterea în club și de a avea un control total.
Păi, de ce să preiau clubul, dacă eu sunt administratorul special? Cum adică? În ce sens? Să explice clar!

Ați fost deranjat că a fost adus directorul sportiv Dinu Gheorghe pentru că nu mai puteați face ce vreți în club. V-ați imaginat un fel de patron.
Hai să fie clar: 1) Dinu Gheorghe a venit în club pe funcția de director sportiv. Într-un club în insolvență există o ierarhie. Clubul în insolvență e condus de administratorul special sub supravegherea administratorului judiciar. Domnul Dinu Gheorghe a venit pe funcția de director sportiv. Nu s-a opus nimeni să vină. Dimpotrivă, am semnat contractul și am acceptat niște clauze care înrobeau Rapidul în situația în care este acum. Dar am acceptat ținând cont că dânsul are o experiență în fotbal și m-am gândit că-l ajută pe domnul antrenor Dan Alexa cu prestanța dânsului în fața echipei. 2) Nu există cuvântul „patron” într-un club în insolvență, chiar dacă dânșii sunt patroni în acte. Nimeni nu-și permite să facă pe patronul și nimeni nu-și permite să facă la nivelul acesta niște referiri la un om care a condus din funcția de administrator special al clubului. Dacă voiam să mă opun, domnul Dinu Gheorghe nu era angajatul clubului. Dimpotrivă, eu am atras atenția că nu se respectă legea, cum, de altfel, o fac constant, și nefiind publicată în BPI funcția dânsului…


Fragment din procesul verbal al Comitetului creditorilor de la Rapid din 24 august 2015. Fostul administrator judiciar VF Insolvență SPRL semnala că sunt mari probleme financiare și că „lipsa de lichidități evidentă a debitoarei echivalează cu o stare de faliment nedeclarată”

În ce?
BPI. Buletinul Insolvenților. I-am atras atenția că nu se poate face un contract. Ei insistau să facem pe loc un contract. Le-am spus că nu se poate face un contract până nu se face o organigramă nouă care să conțină postul dânsului, de manager sportiv / director sportiv. Exact așa este trecut în organigramă. Ca să respectăm procedurile legale, trebuia să facem o organigramă nouă și să o publicăm în BPI. Abia după aceea funcția dânsului era validă. Ceea ce s-a și întâmplat. Asta a fost singura mea obiecție. Nicidecum nu m-am opus. Nu am nimic cu domnul Dinu Gheorghe ca și om. Revin la acest scandal, și îmi pare rău că se continuă, dar este inevitabil, vreau să vă spun că totul a plecat de la informația ProSport despre datoria dânsului, pe care eu am confirmat-o, la fel ca și administratorul judiciar. Și a mai plecat de la faptul că, în toată această perioadă, ni s-au formulat mai multe cereri de a nu se executa biletele la ordin care erau o garanție către stat. Către partea contribuțiilor către stat. Până atunci toate au fost bune și frumoase. Eu am încercat, așa cum am mai spus, 3 euro să-i împart în 7.000 de locuri. Și să țin clubul pe linia de plutire. Acum să revin la alte lucruri pe care le-am sesizat în interviul doamnei Moraru.

Așa.
Am spus că scandalul a plecat de la amenințările familiei Moraru, care îmi cerea să scot biletele la ordin din bancă. În cluburile în insolvență noi trebuie să atragem sponsori, să aducem fonduri, exact cum spune dânsa, să-i forțăm pe cei care au să dea bani clubului, din diverse debite, să îi forțăm să aducă banii înapoi și în același timp trebuie să respectăm legile statului român de a plăti contribuțiile la stat. Aceste contribuții sunt girate de Azuga Waters. Azuga a girat cu un număr de bilete la ordin ca garanție pentru acele contribuții. Eu, pe durata mandatului meu, nu am făcut decât să respect legea și să bag biletele în bancă. Am rămas total surprins, poți să scrii asta, când am fost înștiințat de bancă despre refuzul total de plată la cele două bilete. Iar în această situație am înștiințat administratorul judiciar, care a făcut executarea Azuga Waters. Și de aici, pot să spun cu certitudine, dânșii au pornit pe o pantă care eu zic că duce cât de curând spre penal. O să revin asupra acestui aspect. Eu vreau să vă spun că am contactat avocatul meu și, pentru afirmațiile asupra cărora nu vreau să mă opresc, pentru că există contracte, există tot felul de facturi încheiate de departamentul de marketing, deci nu era treaba mea, și economic, o să-i dau în judecată.

„Sponsorii care au venit să ajute sunt împroșcați cu noroi”

Ați băgat pe sub ușă, în ultima zi de lucru, vraful de facturi la directorul economic?
Nu există așa ceva. Departamentul de marketing a fost anunțat din timp, sponsorii care au venit să ne ajute, culmea, sunt acum împroșcați cu noroi de familia Moraru. În condițiile în care ei nu aveau nici măcar 3 milioane (n.r. – 300 de lei) să ne dea pentru masa sportivilor.

Ce-ați făcut cu „costumele” care au dispărut? Acea aparatură de recuperare de la „Fit for you”.
Nu a dispărut niciun costum! Dânsa este într-o gravă eroare. Costumele respective sunt… Dacă ar fi intrat pe site-ul companiei, ar fi văzut că acele costume merg în baza unui mecanism foarte complicat. Iar jucătorii le folosesc la sediul firmei sponsorului. Costumele nu poate să ți le dea cineva. Și, în plus, nu exista în niciun contract așa ceva. Noi nu avem ce să facem cu costumele alea fără o tabletă și fără un… Ele sunt conectate la un calculator.

Înțeleg, dar dânsa spune că le-ați adus la ProRapid și, când ați plecat, au dispărut.
Nu am adus eu, în primul rând, costumele la ProRapid, le-a adus firma când a făcut antrenament cu băieții. Și sunt filmări cu acest antrenament. Și apoi le-a luat înapoi. Pentru că, normal, nici eu, nici doamna Moraru, nici dumneavoastră nu puteți să folosiți costumele acelea fără programul respectiv, care este al companiei.

Cu carnea aceea, de 2.000 de euro pe lună, ce ați făcut?
Domnul… Domnul Matei, nu vreau să mai intru în discuțiile acestea pentru că deja sunt mocirla familiei Moraru. Și eu, în mocirla familiei Moraru, nu vreau să mai intru. Chiar este penibil. Eu vreau să vorbesc despre lucruri importante. Observ că dânsa abate atenția suporterilor și a mass-media de la lucrurile grave care se petrec în acest moment. Cu niște lucruri mizere pentru care, de altfel, o să mă și îndrept împotriva lor. Și eu, și ceilalți implicați.


Fragment dintr-un raport către judecător întocmit anul trecut de fostul administrator judiciar al Rapidului. După cum se poate citi, societatea care s-a ocupat de administrarea judiciară semnala numeroase nereguli. Printre altele, incrimina Azuga Waters că refuză să plătească taxele la buget, dar și pe Dragoș Frățilă și Radu Birlică, cei doi administratori speciali

„Dânșii facturează apa la Rapid și altor cluburi o dau gratuit”

Da. Să vă întreb altceva…
…Eu vreau să spun următorul lucru. Să ne explice dânsa cum se poate ca, în mandatul dânșilor, datoriile să crească de la 2 la 4,5 milioane? Să explice…

4,5 milioane de euro.
De euro. Bun. Cum se face că, până în acest moment, au schimbat atâția administratori judiciari și atâția administratori speciali? De ce și-au dat toți demisia? De ce nimeni nu a putut să se înțeleagă cu această familie care împroașcă cu noroi? De ce? Să spună public unde sunt banii și cum s-au cheltuit banii din drepturile TV. Să scoată o fișă și să ne arate la toți. De asemenea, aș vrea să arate cu ce au contribuit real în club în perioada mandatului dânșilor, atât timp cât datoriile s-au dublat sau chiar triplat. De ce nu a fost plătit ANAF-ul sub nicio formă. În afara doamnei Cristina Andronache, cred că sunt singurul administrator care am executat bilete la ordin ca garanție către stat. În momentul în care mi-am îndeplinit aceste obligații care îi atingeau pe ei a ieșit un mare scandal. Este normal lucrul ăsta într-un club ca Rapid? Să ne explice toate lucrurile astea. De ce, când am sesizat că nu există contract valabil de publicitate cu Azuga Waters și faptul că această firmă livrează marfă către Rapid pe care vrea bani, în condițiile în care patronii sunt acționari majoritari, de ce în momentul acela nu au spus nimic? Să-mi dea o explicație. De ce nu s-a virat suta de mii de euro despre care spun dânșii, prin contractul de publicitate, fapt introdus și de fostul administrator special în buletinul către tribunal?

Deci acești bani spuneți că nu s-au virat, până la urmă?
Nu. Nu. Nu. Să ne arate contractul de publicitate pe care îl au în acest moment cu clubul. Să ne explice cum dânșii facturează apa la club și, am înțeles, la alte cluburi fac sponsorizare.

Adică dau gratuit apa.
Da. Și eu vreau…

Cât plătea Rapid pe lună pentru apă?
Nu știu. Doamna director economic poate să spună.

„Vreau să explice unde sunt sumele ridicate de la Fan Shop de diverși angajați ai dânșilor”

Puteți să spuneți, de când ați venit la club, câți bani au fost virați de Azuga Waters?
Vreau să revin și să vă spun că e foarte important ca suporterii să știe și să fie o transparență în tot ce a făcut Azuga Waters până acum. Dezinformarea și minciuna au ajuns la capăt de drum. Vreau ca suporterii să-și dea seama că niște oameni au pus mâna pe acțiuni gratuit, pe care le-au girat la o bancă în contul a un sfert de milion de euro. Așa. Vreau să explice dânșii unde sunt sumele ridicate de la Fan Shop de diverși angajați ai dânșilor și să spună public unde s-au dus acele sume.

Aveți dovezi că se întâmplă acest lucru?
Mai ales… Mai ales că… Mă lăsați să vă spun ceva? Mai ales că eu am notificat… Și eu, și administratorul judiciar i-am notificat să nu ocolească contul unic unde se varsă banii și de unde se fac plăți. Mai ales că…

S-a întâmplat acest lucru? Au ocolit acest cont unic?
În mod frecvent! Mai ales că au fost notificați asupra acestor lucruri. Înseamnă că se întâmplă tot felul de lucruri pe care… Eu, personal, le-am spus că nu recunosc acei bani, nu știu de unde provin și nu știu ce se întâmplă cu ei, de unde se fac plățile. Trebuie să știe toată lumea că, în acest moment, clubul se află într-o situație disperată. Așa cum am mai anunțat, clubul a fost… La ultimele două meciuri, organizarea a fost făcută doar prin eforturile mele și ale administratorului judiciar de a ne împrumuta cu bani, pentru a plăti cheltuielile.

V-ați împrumutat la bilete.ro…
…Da, ne-am împrumutat la o firmă cu care avem o relație de colaborare. Și am decontat după încasările respective. Dar nu e normal ca tu să ai patron la club și noi, angajații, să căutăm bani să te susținem pe tine la lojă.

„Acei 2% virați de rapidiști intrau în contul domnului Moraru”


Asociația Forza Rapid este înregistrată la poziția 47.903 în secțiunea „Federații, fundații și asociații” de pe portalul just.ro. Acționari sunt Negru Iulian, Moraru Valerii și Vulpoiu Alexandru-Gabriel

Violeta Moraru spune că, din toamna lui 2014, Azuga Waters a virat la Rapid 8,4 milioane de lei. Anul trecut, drepturile TV din participarea în Liga 1 au fost de alte 4,5 milioane. Banii aceștia sunt mulți pentru un club care a jucat un an în Liga 1 și încă unul în Liga 2.
Da… Tocmai asta vreau să spun. Să ne arate și nouă unde sunt banii aceia. Sunt bani foarte mulți. Atunci, cum vă explicați că au crescut datoriile cu 2,5 milioane de euro?

Nu știu.
Păi, asta spun și eu. Se abate atenția de la lucrurile astea foarte grave cu lucruri mărunte care vor fi demontate, oricum, cât de curând. Vă mai spun următorul lucru: cum explică familia Moraru înființarea acelei organizații non-profit, Forza Rapid, organizație care le cere suporterilor 2% din venituri pentru club? În condițiile în care clubul nu e acționar sub nicio formă, iar banii nu intrau în contul clubului? Acei 2% virați de rapidiști intrau în contul domnului Moraru și în conturile a doi prieteni ai dânsului.

Deci spuneți că banii de la asociația Forza Rapid, care erau ceruți pentru club, intrau în alte conturi?
În conturile domnului Moraru. În alte conturi. Puteți să verificați asta. Clubul nu are nicio relație cu această asociație. Eu consider că e un moment zero e un moment în care oricine care murdărește acest club trebuie să ia mâinile de pe el. Sunt multe lucruri pe care aș putea să le vorbesc. Dar îmi rezerv dreptul ca, de acum încolo, să le vorbesc cu un avocat.

„A apărut un alt contract de publicitate!”

Îi veți da în judecată.
100%. 100%. Aș mai avea să spun un lucru important. Înțeleg că a apărut un contract de publicitate cu firma dânșilor. Să-l facă public!

Un alt contract de publicitate, spuneți.
Da, da, da. Un alt contract de publicitate. Care e valabil până pe 30 mai 2016.

Încheiat când? Luni?
Nu știu. Dar aș dori să-l facă public.

Știți despre ce sumă e vorba?
Nu știu nimic. De aceea aș vrea să și vedem acest contract. Prin intermediul dumneavoastră le cer să-l facă public.

„La publicitatea afișată de Rapid pentru Azuga, suma din publicitate ar trebui să fie de minimum un milion pe an”

Vom menționa.
Bine, mai este o chestie foarte importantă. Lumea poate nu-și dă seama, dar în urma unui audit o să se reflecte ce spun acum. Cu publicitatea care există acum pe stadion, sau a existat până am întrerupt-o eu, la Azuga Waters, la nivelul Rapidului, de Liga 1 și Liga 2, valorează o sumă de bani. Acum, un audit s-ar putea să spună clar dacă suma de bani reflectă realitatea publicității de pe Rapid a Azuga Waters. Eu cred că este o diferență enormă.

Dumneavoastră știți cam cât primesc alte cluburi din Liga 1 pentru publicitatea pe care o afișează pe stadion?
Păi, eu vă spun următorul lucru: la publicitatea afișată de Rapid pentru Azuga Waters, suma ar trebui să fie de minimum un milion pe an.

Chiar și în Liga 2.
Nu contează, Rapid e un mare brand. Chiar și în Liga 2. Gândiți-vă că are ponderea cea mai mare din drepturile TV, că Rapid are tot timpul 2-3.000 de spectatori la meci, că e un club galonat din România cu foarte mulți suporteri și mare impact media. La un moment dat, cineva trebuie să se sesizeze și de această publicitate.

Suporterul-acționar Adrian Matei: „O anunț public pe doamna Moraru că avocații mei au demarat procedurile acționării în instanță”


Suporterul Adrian Matei are 1% din acțiunile Rapidului începând din 2014, când fostul patron s-a retras. FOTO: Facebook

Adrian Matei, suporter al Rapidului care din 2014 deține 1% din acțiunile clubului, a reacționat și el la acuzațiile Violetei Moraru, pe care spune că o dă în judecată. Patroana Rapidului spusese că Adrian Matei s-a aliat cu fostul administrator special și cu administratorul judiciar în încercarea de a o șantaja pe ea și pe soțul Valerii, care deține peste 90% din acțiuni.

Adrian Matei a trimis la ProSport, marți, un drept la replică dur, în care atrage atenția că au fost ocolite căile legale de plată de către creditorul Azuga Waters și că rămân neclare circumstanțele contractului de publicitate dintre această firmă și Rapid. Suporterul acționar spune că a fost singurul care a votat împotriva numirii administratorului special adus de familia Moraru și că nu poate fi acuzat acum că ar fi intrat în cârdășie cu acesta pentru a devaliza clubul.

Iată textul trimis de Adrian Matei la ProSport, în replică la acuzațiile Violetei Moraru:

„Tinand cont ca a fost mentionat numele meu intr-un articol de presa, ma simt obligat sa raspund afirmatiilor persoanei care m-a mentionat in declaratia sa. Voi incercsa raspund punctual si spersa fie cat mai la obiect.    

 In primul rand, o anunt public pe doamna Moraru ca avocatii mei au demarat procedurile actionarii in instanta a acesteia pentru acuzatiile facute la adresa mea.   

Si acum sa intram in subiect.  

Referitor la asocierea numelui meu cu persoana administratorului special Radu Birlica, tin sa-I amintesc doamnei ca la AGA din decembrie 2015 am fost singurul care s-a opus numirii acestuia, numire propusa si aprobata de catre Valerii Moraru si Azuga Waters. M-am opus pentru ca aveam informatii ca Birlica s-ar fi ocupat de marketingul clubului cateva luni din sezonul 2014-2015, dar rezultatele nu s-au vazut. Asadar, am considerat ca nu are capacitatile necesare de a conduce societatea. Iar pe parcurs, i-am atras atentia actionarului majoritar ca a gresit numindu-l, acesta raspunzandu-mi ca va fi bine. Dupa un timp, in aceasta primavara, familia Moraru s-a hotarat sa il schimbe pe Birlica, lucru cu care am fost de acord, dar le-am sugerat ca acest lucru sa se faca dupa data de 20 mai, ca nu cumva Birlica sa pericliteze procedura de reorganizare judiciara in fata judecatorului sindic. S-a agreat parerea mea dar brusc, sunt notificat de catre Valerii Moraru ca a doua zi va fi convocata Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, avand ca ordine de zi demiterea lui Birlica pe motiv de declaratii scandaloase in mass-media, declaratii inexistente pana atunci. Mi s-a parut suspecta acesta graba dar si lipsa motivarii cererii de demitere, am inceput sa cred ca intre Birlica si familia Moraru a aparut o fisura si am hotarat ca nu vreau sa particip la vendetele personale ale altora, mai ales ca acestea puteau cauza necazuri societatii.   Iar reluand firul evenimentelor din momentul de cand familia Moraru a preluat clubul Rapid, am ajuns sa ma intreb de ce in cei aproape doi ani de cand conduc clubul, FC Rapid a avut trei administratori judiciari si trei administratori speciali? Care este cauza? Chiar atat ghinion sa aiba familia gasind numai «escroci»? U Cluj, care a intrat in insolventa odata cu Rapid in 2012, are acelasi administrator judiciar de la inceput, noi am schimbat trei!  

Acum sa discutam despre partea economica. Tin sa precizez ca nu am studii economice si s-ar putea sa gresesc cu anumite afirmatii si imi fac mea culpa anticipat.  

Din informatiile pe care le detineams aptamana trecuta, reiesea faptul ca acordul de publicitate dintre FC Rapid si Azuga Waters este expirat de o buna bucata de timp, perioada in care Azuga a beneficiat de reclama pe gratis. Am atras atentia prin nota interna administratorului special si celui judiciar despre acest lucru, cerandu-le sa remedieze situatia si sa demareze o ancheta interna pentru a identifica persoanele care au adus atingere bugetului societatii. Citind afirmatiile doamnei din articol, n-am inteles mare lucru. Ba este, ba nu este in vigoare contractul de publicitate! Raportul administratorului judiciar (persoana care supervizeaza conform legii activitatea unei societati in reorganizare judiciara) din luna ianuarie 2016 spune clar ca acest contract este expirat si in plus NU ESTE ACHITAT! O intreb pe doamna, daca acest acord era valabil, de ce s-a dat curs solicitarii mele ca la partida de sambata cu Braila sa nu mai apara pe panourile publicitare insemnele entitatilor juridice cu care FC Rapid nu are incheiate acorduri valabile?   

Referitor la sustinerea chetuilelor FC Rapid de catre Azuga Waters, repet, nu am studii economice, dar imi voi da cu parerea atat cat pot, restul o vor face auditorii, expertii contabili, eventual organele de ancheta penala, pe scurt persoanele abilitate. 

Conform reglementarilor legale privind procedura insolventei, fluxurile de capital al unei societati se fac numai prin contul unic, denumit si cont colector dar se accepta sa se faca si indirect de catre un tert, dar numai pe baza existentei unei conventii intre parti. Lipsa acesteia duce la nerecunoasterea debitului.  De asemenea, toate documentele semnate de catre administratorul special, obligatoriu trebuie sa aiba avizul administratorului judiciar. In cazul de fata, conform raportului administratorului judiciar, multe plati s-au facut direct de catre Azuga si mai mult, PE CHELTUIALA FC RAPID, dar fara sa existe un acord in acest sens! Ma intreb, ce s-a urmarit eludandu-se platile prin contul unic? De ce lipseste transparenta?

Iar problema biletelor la ordin, din cate cunosc, acestea au fost puse la dispozitia societatii la sedinta comitetului creditorilor din august 2015, comitet unde Azuga conduce cu 2 membri din 3. Aceste bilete, 20 la numar, sunt valabile pentru plata taxelor catre bugetele publice. Ca Birlica a abuzat sau nu de functie, executand doua bilete din cele 20, in mod sigur altcineva poate hotari acest lucru. Repet, nu vreau sa particip la vendetta lor personala, pe mine ma intereseaza doar ca FC Rapid sa nu fie prejudiciat sub nicio forma, iar cei care si-au asumat obligatii sa si le indeplineasca. Si sper ca administratorii societatii sa-si respecte functiile si sa ia decizii corecte pentru societate.   

In final, in functie de ceea ce se va intampla ulterior,  imi rezerv dreptul de a replica oricaruia care imi va aduce atingere”.

Articol scris de Matei UDREA

Marius ANGHEL 18 May. 2016, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă