Rapid are infirmeria plină înaintea derbiului cu FC Botoșani

05 Sep. 2012, 11:49 Liga 2
Rapid are infirmeria plină** înaintea derbiului cu FC Botoșani

Antrenorii Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei de sâmbătă, de la Botoșani, contând pentru etapa a II-a a Ligii secunde. Nu mai puțin de șase jucători sunt ieșiți din calcule pentru acest joc, astfel că sucevenii vor aborda derbiul cu vecinii cu o echipă mult slăbită.

Homneac și Marinkovic sunt accidentați destul de grav și vor sta departe de gazon o perioadă mai îndelungată, Negru are întindere la mușchii inghinali, în timp ce Gheorghiu s-a pricopsit cu o entorsă. În fine, jucătorii Bălan și Duman sunt suspendați pentru această partidă.

„Este o situație delicată, dar n-avem ce face, vom aborda partida cu FC Botoșani cu doar 17 fotbaliști valizi. Chiar și așa, mergem să ne jucăm șansa și să scoatem un rezultat pozitiv”, a precizat antrenorul „ceferiștilor”, Bogdan Tudoreanu.

Doar 750 de spectatori au plătit bilet la meciul cu Delta

Chiar dacă în tribunele stadionului Areni au fost în jur de 1.500 de spectatori, oficialii de la Rapid n-au vândut decât 750 de bilete la partida cu Delta Tulcea, contând pentru etapa inaugurală a Ligii a II-a. Astfel, în condițiile în care prețul unui tichet de intrare a fost de 5 lei, „ceferiștii” au reușit să strângă doar 3.750 de lei din această operațiune. Destul de puțin pentru nevoile unei formații de Liga a II-a, dacă ne gândim că doar baremul de arbitraj la un meci de pe teren propriu trece binișor de 8.000 de lei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Eduard BLAGA

05 Sep. 2012, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă