Rapid are antrenor. Iencsi va prelua banca tehnică

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 15:48 Liga 2
Rapid are antrenor.** Iencsi va prelua banca tehnică

Adrian Iencsi e noul antrenor al FC Rapid, după o ultimă rundă de negocieri purtată vineri dimineața cu Valerii Moraru și Daniel Pancu.

Refuzat de Vasile Miriuță și Petre Grigoraș, finanțatorul giuleștean a fost nevoit să se reorienteze. Cu doar câteva zile înaintea reunirii lotului, Valerii Moraru a decis, la insistențele lui Daniel Pancu, să meargă pe mâna lui Iencsi, fostul fundaș central care a jucat timp de opt sezoane în Giulești.

Iencsi, în vârstă de 40 de ani, a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă doi, va primi un salariu de 3.000 de euro de lună, aproape de două ori mai mic decât cel cerut de Grigoraș și va avea ca obiectiv promovarea în Liga 1 încă din primul sezon. Prezentarea oficială va avea loc luni, de la ora 16:00, la Pro Rapid.

„Eu am avut o discuție cu patronul acum o lună, i-am spus ideile mele pentru redresarea Rapidului, dar după aceea nu am mai primit niciun răspuns. Probabil că dânsul consideră că trebuie să pună un antrenor cu experiență, care a activat mai mult timp în Liga I. Suporterii ar fi încântați, normal, pentru că eu am fost un jucător important la Rapid. Și acum, de când se vehiculează numele meu ca antrenor la Rapid, mă sună mulți oameni, mă opresc și pe stradă și îmi spun să vin la Rapid”, spunea, joi, Iencsi.

„Iencsi antrenor e ceea ce mi-am dorit cel mai mult, mai ales acum o lună când au fost acele discuții. Sper ca el să revină în actualitate pentru că merită și antrenorii tineri o șansă. Este fost căpitan al Rapidului, fost internațional, are licența Pro, deci dacă mă întreabă cineva aceasta ar fi cea mai bună variantă”, afirma, joi, Daniel Pancu.

Articol scris de Cristian VOICU
Foto: Gabriel FLUERARIU

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă