Răchită: „După acte, mai Astra sunt ei decât noi”

24 Aug. 2008, 16:54 Liga 2
Răchită: „După acte, mai Astra sunt ei decât noi

La finalul partidei de azi dintre Petrolul Ploiești și FC Ploiești, scor 2-3, antrenorul oaspeților, Valeriu Răchită, a declarat: “Am văzut azi un meci plăcut cu cinci goluri, cu o răsturnare de scor și consider că am câștigat pentru că jucătorii mei au dat dovadă de caracter. Vom construi o echipă frumoasă, în care jucătorii trebuie să aibă două calități: caracter și valoare. Golurile au fost demne de CNN. Recunosc că am avut astăzi inspirație. Echipa se face singură, antrenorul fiind doar un pedagog, care îi motivează pe jucători și decide schimbările când este cazul. La pauză încă speram în victorie și ne-am bucurat ca de o victorie în Liga I, datorită rivalității dintre cluburi”.

Întrebat despre absența golgeterului Gafița din echipa de start, Răchită a comentat: „Gafița nu a mai prins echipa din cauza unei probleme de vestiar și nu datorită randamentului său din etapa trecută.”

Incidentul cu tabela de marcat nu putea fi trecut cu vederea de fostul jucător al Stelei: „După cum ați putut vedea pe tabelă în prima repriză am fost trecuți ca Astra, deși, după acte, mai Astra sunt ei decât noi. Nu am răspuns unor declarații de la adversari, deoarece nu răspund persoanelor care nu i-au decizii. Astăzi a jucat o nouă promovată cu o non-promovată. Acum doi ani când eram la Petrolul, clubul era în faliment. Au căutat să șicaneze oferindu-ne pentru galeria noastră doar 100 de invitații. M-am schimbat în vestiarul unde mă simt ca acasă.”

„I-am pregătit pe Claudiu Tudor și pe Păun ca să se răzbune pentru că atunci când erau la Petrolul, au primit un șut în fund și erau plimbați pe la alte echipe. Și alți jucători nedoriți de alții, îi vreau eu, cum a fost cazul lui Rohat”, a mai declarat tehnicianul lui FC Ploiești.

 

Articol scris de Anca Oprea

24 Aug. 2008, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă