Puștiul Claudiu Donose, la primul meci în tricoul Stelei. Cum a trăit tânărul de 17 ani partida cu FC Brașov și ce i-au spus colegii înainte de meci: ”Cred că m-am descurcat destul de bine”

Andrei PASCU 27 Sep. 2021, 18:32 Liga 2
Puștiul Claudiu Donose, la primul meci în tricoul Stelei. Cum a trăit tânărul de 17 ani partida cu FC Brașov și ce i-au spus colegii înainte de meci: ”Cred că m-am descurcat destul de bine”

Meciul dintre FC Brașov și Steaua nu a reprezentat doar debutul lui Adrian Popa la formația din București, ci și al puștiului Claudiu Donose (17 ani). Mijlocașul a fost trimis pe teren de Daniel Oprița, într-un meci destul de important. Donose a fost titular și a fost schimbat în minutul 61.

Claudiu Donose: ”M-am așteptat oarecum să joc, m-am antrenat bine” 

E interesant faptul că fotbalistul născut la Iași a ajuns la Steaua în vară, de la Rapid. Claudiu Donose a vorbit, la finalul partidei de la Brașov, despre emoțiile prin care a trecut la momentul debutului, ce i-au spus colegii înainte de meci, dar și cum i s-au părut suporterii, veniți într-un număr de câteva sute la Brașov.

M-am așteptat oarecum să joc, m-am antrenat bine și am primit o șansă și cred că m-am descurcat destul de bine. (N.r.- Despre suporteri) O atmosferă foarte frumoasă, unică aș putea spune. Cred că sunt printre cei mai frumoși suporteri din România și sper să vină de la meci la meci cât mai mulți și să ne împingă tot mai tare de la spate.

(N.r. – Despre sfaturile colegilor) Mi-au zis să nu îmi fie frică, să fac ce știu, pentru că nu degeaba am ajuns aici”, a spus Claudiu Donose la finalul partidei cu FC Brașov, în care Steaua s-a impus cu 1-0.

Steaua, duel cu Dunărea Călărași în etapa a 9-a 

Daniel Oprița ar putea conta pe tânărul mijlocaș și în partida următoare, când Steaua va avea, teoretic, un meci destul de ușor, cu Dunărea Călărași, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Călărășenii sunt pe antepenultima poziție în clasament, locul 18, cu numai 3 puncte, dar și fără victorie până acum.

Steaua e pe locul 5, cu 17 puncte, acumulate în urma a cinci victorii, două egaluri și o înfrângere.

Foto: Bogdan Balaș/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cu-ochii-la-play-off-poli-iasi-poate-urca-in-coasta-echipelor-din-zona-top-6-in-cazul-unei-victorii-la-calarasi-cu-dunarea-ce-spun-costel-enache-si-sekou-camara-19203216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-obiectiv-indeplinit-dupa-deplasarea-la-slobozia-marius-maldarasanu-am-gandit-sa-rupem-un-pic-campionatul-oroian-gol-decisiv-pentru-sibieni-au-trecut-pu-19203171

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-sin-ultima-noutate-din-lotul-metaloglobusului-bucurestenii-continua-schimbarile-de-lot-si-au-ajuns-la-al-saselea-transfer-in-luna-septembrie-19203162

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Sep. 2021, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă