Puștiul Albert Hofman începe să devină o piesă importantă la ”U” Cluj. A fost desemnat omul meciului cu Unirea Slobozia și debordează de încredere

Andrei PASCU 04 Oct. 2021, 14:06 Liga 2

Universitatea Cluj se menține în rândul primelor echipe din Liga 2 și după etapa a 9-a, după succesul de pe teren propriu, de la Bistrița, cu scorul de 2-0, în fața Unirii Slobozia. Ardelenii par mai încrezători ca niciodată că acesta va fi anul promovării în Liga 1.

La numai 19 ani, Albert Hofman este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, lucru remarcat chiar și de antrenorul Erik Lincar. Puștiul a fost desemnat omul meciului cu Unirea Slobozia, dat fiind faptul că a și marcat cele două goluri cu care ”U” Cluj a mai acumulat trei puncte în clasamentul Ligii a 2-a.

Albert Hofman: ”Mai sunt meciuri de jucat, e o competiție destul de grea, strânsă” 

Hofman a ajuns, astfel, la trei goluri în campionat în opt meciuri în care a fost utilizat. Declarația tânărului de 19 ani al Universității Cluj, la finalul victorie cu Unirea Slobozia:

”E o victorie foarte importantă, care ne menține acolo sus, între primele echipe. Mă bucur că mi-am ajutat echipa și sper să o țin tot așa în continuare. Mă bucur foarte mult, am marcat, am făcut tot ce am putut să îmi ajut echipa.

Mai sunt meciuri de jucat, e o competiție destul de grea, strânsă. Ne luptăm pentru primele locuri, avem valoare, avem încredere în noi. Suntem o echipă bună și sperăm să câștigăm fiecare meci.

(N.r. – Despre fanii care vin să încurajeze echipa la Bistrița) Mă bucur enorm de mult, sincer, că fanii fac eforturi să vină să ne susțină. Din cauza Untold-ului jucăm aici la Bistrița, dar sperăm să ne întoarcem cât mai repede pe Cluj Arena.

(N.r. – Despre convocarea la naționala U19) Nu e prima convocare, e o mândrie pentru mine. Sper să ajung la cât mai multe convocări, și acolo să îmi arăt valoarea, să o țin așa în continuare”.

  • ”U” Cluj, în partida cu Unirea Slobozia: Gorcea – Alarcon (Gîț 66′), Dican (cpt.), D. Ispas, Mitrea – Ribeiro (Tescan 88′), Balgiu – Haită (Acolatse 66′), Blejdea (Nic. Pîrvulescu 65′), Hofman – Boiciuc (Rob. Răducanu 88′). Rezerve neutilizate: Micle – Taub, Gugu, M. Ciobanu.

”U” Cluj, trei victorii la rând în Liga 2 

Universitatea Cluj e pe locul 4 în Liga 2, cu 21 de puncte. A ajuns la trei victorii la rând în campionat, fiind de remarcat faptul că nu a primit nici gol în acest interval. Înaintea partidei cu Unirea Slobozia, le-a mai învins pe Dacia Unirea Brăila, scor 3-0, și pe Viitorul Pandurii, scor 1-0.

Etapa următoare programează o deplasare pentru Universitatea Cluj, la Timișoara, cu Ripensia.

Rezumatul partidei ”U” Cluj – Unirea Slobozia 

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/curiosul-caz-al-lui-calin-jurj-nu-poate-fi-folosit-de-poli-timisoara-nu-poate-nici-sa-plece-iar-clubul-e-obligat-sa-l-plateasca-19204203

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-ticu-intr-un-moment-de-gratie-al-carierei-capitanul-petrolului-le-promite-fanilor-ce-asteapta-de-ani-visul-meu-de-mic-e-sa-joc-cu-echipa-in-prima-liga-ce-a-spus-de-inte-19204180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-demis-de-la-fc-brasov-esecul-cu-astra-i-a-fost-fatal-antrenorului-19204179

 

 

Andrei PASCU 04 Oct. 2021, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă