Erik Lincar, încântat de victoria obținută de ”U” Cluj cu Unirea Slobozia: ”A fost un joc deschis, echipele s-au luat la trântă”. Fotbalistul care a primit laude suplimentare: ”Nu îl folosesc pe poziția care-i place, dar dă randament”

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 15:09 Liga 2

Universitatea Cluj a profitat de forma mai slabă de moment a Unirii Slobozia și a bifat a treia victorie la rând fără gol primit. Meciul, disputat în etapa a 9-a, la Bistrița, s-a terminat cu succesul ardelenilor, cu scorul de 2-0, deși Erik Lincar a recunoscut că adversarii puteau marca la rândul lor.

Erik Lincar: ”A fost un joc deschis, în care echipele s-au luat la trântă” 

Albert Hofman (18 ani) a înscris ambele goluri ale Universității Cluj cu Unirea Slobozia, în minutele 34 și 55, și a primit laude din partea lui Lincar, care a recunoscut că nu îl folosește pe postul pe care tânărul își dorește.

Referitor la meci, Erik Lincar a fost încântat de ultimele 20 de minute, când scorul era deja 2-0 pentru ”U” Cluj, pentru modul în care s-a disputat meciul în sine, jocul fiind unul pe contre.

Eu nu sunt genul de antrenor care merge pe ideea ca echipa să nu primească gol. Cred că a fost un joc deschis, în care echipele s-au luat la trântă, una cu alta. Un meci în care și-au creat ambele echipe ocazii bune. Slobozia e o echipă incomodă, o echipă dificilă. Azi venea după multe meciuri fără succes și s-a văzut că își dorea să ia punct sau puncte.

Îmi felicit jucătorii! E adevărat că în ultimele 20 de minute am încercat să închidem jocul, să jucăm mai mult noi pe contraatac, pentru că deja aveam 2-0, dar zic eu că pentru cei care ne-au privit a fost un joc plăcut.

(N.r. – Despre Albert Hofman) El a și debutat cu gol la Liga 2, e un jucător interesant. Poate că nu îl folosesc pe poziția care îi place lui cel mai mult, dar important e că dă randament. Vreau să îi felicit pe toți cei din club, pe cei de la centru, pentru că avem jucători intersanți, cu potențial. E adevărat că până acum nu îl cunoșteam. Sunt și alți jucători tineri care, în timp, vor face pasul la prima echipă”, a declarat Erik Lincar, la finalul jocului.

Erik Lincar, analiză a luptei la play-off 

”U” Cluj este în mod evident favorită la locurile de play-off, iar Lincar a făcut o analiză a luptei pentru primele șase locuri. A lăsat de înțeles, prin prisma echipelor destul de puține la număr pe care le consideră rivale la respectivele poziții, că ardelenii pot pierde cu greu o clasare în top șase.

Suntem șase-șapte echipe care ne batem la play-off. Lupta rămâne deschisă, mai sunt și alte echipe cu potențial, dar zic eu că e cel mai importat să tratăm fiecare joc serios. Nu putem spune că e vreo echipă care se impune înainte. De aceea, fiecare meci are istoria lui și e important să fim foarte ambițioși.

Sunt multe echipe care vin după rezultate pozitive, în special cele din față. Poate s-a creat un mic ecart între cluburi, dar mai sunt etape până la finalul sezonului regular, iar după aceea urmează play-off-ul și play-out-ul. Trebuie să fim foarte concentrați pentru ce urmează”, a declarat Erik Lincar, care a vorbit și despre revenirea Universității Cluj pe Cluj Arena.

”U” Cluj s-ar putea întoarce pe Cluj Arena în partida cu Unirea Dej 

Se pare că ”studenții” ar putea avea primul meci la Cluj în etapa a 11-a, în weekendul 23-24 octombrie, cu Unirea Dej:

Am jucat la Oradea, am jucat la Bistrița, important e că ne-am câștigat meciurile de acasă. E important să facem puncte și din deplasare. Când va fi momentul și când stadionul va fi în condiții optime, urmează să revenim. Poate că în două-trei săptămâni revenim acasă”.

”U” Cluj e pe locul 4 în ierarhia Ligii a 2-a, cu 21 de puncte, la trei lungimi de liderul Petrolul. Unirea Slobozia e pe poziția a 8-a, cu 12 puncte. În etapa a 10-a, echipa lui Lincar va juca la Timișoara, cu Ripensia, iar formația lui Adrian Mihalcea acasă, cu Poli Timișoara.

Foto și video: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-spera-ca-viitorul-pandurii-sa-dea-lovitura-pe-terenul-buzaului-opinia-antrenorului-la-finalul-meciului-in-care-gorjenii-au-avut-om-in-plus-45-de-minute-si-cum-l-a-contrazis-pe-cristian-p-19204001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/floretin-petre-increzator-ca-mai-poate-sa-scoata-braila-la-liman-dupa-ce-s-a-pierdut-si-la-timisoara-fostul-dinamovist-dezamagit-de-atmosfera-de-pe-dan-paltinisanu-e-tri-19203999

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-inclinat-in-fata-astrei-la-giurgiu-ioan-marginean-asteapta-verdictul-primarului-si-apoi-discuta-la-rece-cu-ilie-stan-ceva-nu-merge-undeva-se-intampla-ceva-19203995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-a-rasuflat-usurat-dupa-ce-metaloglobus-a-castigat-la-poli-iasi-s-a-scris-despre-acesti-baieti-ca-ar-fi-blatisti-au-dat-dovada-de-caracter-costel-enache-a-spus-ce-a-19203958

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Oct. 2021, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă