Prunea: „Vom juca la victorie la Buzău. Nu ne interesează cine intră în play-off”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 11 Apr. 2014, 16:15 Liga 2
Prunea:**

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, a declarat că echipa din Copou va juca la victorie la Buzău, chiar dacă, teoretic, accederea Gloriei în play-off ar avantaja formația ieșeană. Prunea susține că nu îl interesează calculele și își dorește ca echipa sa să încheie sezonul regulat cu victorii pe linie în acest an.

„Am văzut și eu, se fac tot felul de calcule. Pe noi nu ne interesează cine intră în play-off. Mergem la Buzău să câștigăm și să terminăm prima parte a campionatului cu fruntea sus. Speculații de genul „Iașiul va juca la Buzău să piardă”, sunt prostii. Vrem cele trei puncte și să le închidem astfel gura tuturor care fac speculații pe seama noastră. În 2014 am câștigat toate meciurile și ne dorim să facem un joc bun și să luăm trei puncte și la Buzău. Dacă ar fi să facem calcule, pentru noi ideal ar fi să intre Tărlungeniul în play-off, nu Bacăul sau Buzăul”, a declarat președintele Florin Prunea.

Ieșenii au plecat vineri la Buzău, din lotul deplasat de antrenorul Marius Lăcătuș lipsind doar stoperul Florin Plămadă, accidentat.

În cazul în care Bacăul ar termina pe locul 6, CSMS Iași ar intra în play-off cu un avans de 2 puncte față de Clinceni și de 4 față de Rapid. Dacă pe locul 6 ar încheia Buzăul, Iașiul ar avea de câștigat, în condițiile în care ar pleca cu un avans de 4 puncte față de Clinceni și 6 de Rapid.

Pentru a termina pe locul 6, Buzăul trebuie să câștige meciul cu CSMS Iași, iar Bacăul să nu câștige pe teren propriu cu Brăila.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 11 Apr. 2014, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă