Prunea: „Cu victorii pe linie câștigăm seria”

02 May. 2012, 10:00 Liga 2
Prunea:** „Cu victorii pe linie câștigăm seria

Responsabilii CSMS și-au făcut socoteli foarte riguroase înaintea finalului de stagiune și au ajuns la concluzia că pentru a fi siguri că formația lui Ionuț Popa va termina pe primele două locuri trebuie să câștige toate cele cinci jocuri, pentru că în cel programat cu Victoria Brănești, echipă exclusă din campionat, va lua cele trei puncte la „masa verde”.

„Trebuie să câștigăm tot până la final, începând cu partida de la Giurgiu și terminând cu cea în compania Farului, din Copou. Important este că obiectivul promovării a ajuns să depindă doar de noi, chiar dacă momentan față de ocupanta locului secund ne despart două puncte”, a spus președintele executiv Florin Prunea.

El este mulțumit că formația ieșeană a crescut în ansamblu de la meci la meci în acest retur, dar mai ales că are forța de a reveni când este condusă pe tabelă. „Să nu uităm că în minutul 28 Otopeniul avea 2-0 la Iași, iar faptul că am dat mai apoi patru goluri demonstrează că avem forță, nu glumă! Păi tocmai pe forța grupului și mizăm în finalul ediției, pentru că doar fiind uniți și omogeni putem emite pretenții justificate la promovare”, a completat fostul internațional, care nu consideră că Dunărea Galați poate avea un cuvânt greu de spus în disputa pentru primele două poziții chiar și în condițiile în care va fi vizitată în ultimele etape și de Delta Tulcea, dar și de CSMS Iași.

La rândul său, vicepreședintele Comitetului Director al clubului din Copou, Constantin Anghelache, crede că Viitorul Constanța nu mai poate ține pasul cu cele două rivale și că ar trebuie să se considere extrem de norocoasă că a smuls un punct echipei lui Ionuț Popa. „Nu știu dacă suntem chiar cea mai bună formație din Seria I, dar mi-am dat seama prea bine că suntem mult mai în formă decât Viitorul. Jocul s-a îmbunătățit, pentru că înscriem cu mult mai multă ușurință decât înainte, iar Gică Hagi (n.r. – finanțatorul clubului constănțean) ar trebui mai degrabă să fie dezamăgit nu de faptul că noi am plecat cu un punct de acolo, ci mai ales din cauza evoluției propriei echipe. Cred că știe și el prea bine că dă dovadă de subiectivism când face astfel de declarații, mai ales că pe teren ostilitățile au curs clar de tot în favoarea noastră”, a declarat Anghelache, convins că un alt atu al CSMS este și marea rivalitate de pe plan local dintre Viitorul și Farul.

„Trebuie să câștigăm tot până la final, începând cu partida de la Giurgiu și terminând cu meciul cu Farul, din Copou. Un atu important este acela că avem forța să revenim când suntem conduși pe tabelă” Florin Prunea, președinte executiv CSMS Iași

„Nu știu dacă suntem chiar cea mai bună formație din serie, dar sigur suntem mult mai în formă ca Viitorul. Jocul s-a îmbunătățit mult, pentru că înscriem cu destulă ușurință față de începutul returului” Constantin Anghelache, vicepreședinte Comitet Director CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

02 May. 2012, 10:00 Liga 2
Pe aceeași temă