Prunea atacă: „Vom da în judecată atât Comitetul Executiv cât și fiecare membru individual”

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 11:55 Liga 2
Prunea atacă:**

Sefii fotbalului românesc sunt loviti din toate directiile, dupa decizia data de TAS în cazul Rapidului. Dupa ce oficialii giulestenilor au anuntat ca vor cere despagubiri, a venit rândul celor de la CSMS Iasi sa iasa la atac.

Presedintele celor de la CSMS Iasi, Florin Prunea, a anuntat la emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport ca gruparea moldava va da în judecata atât Comitetul Executiv al Federatiei, cât si fiecare membru individual.

„Eu stiam ca aceasta va fi decizia în cazul Rapidului. Si noi vom da în judecata atât Comitetul Executiv al Federatiei cât si fiecare membru individual. Am vrea sa se faca publica stenograma, sa vedem si noi ce s-a întâmplat. Noi cerem doar drepturile de care am fost privati. Noi mergem în instanta civila pentru ca am fost prejudiciati. Nu stiu cine va raspunde de la Federatie, nu e problema noastra. Actiunea nu e indreptata împotriva cuiva anume, ci doar a acelor care ne-au prejudiciat”, a acuzat presedintele CSMS Iasi, care tocmai si-a depus candidatura pentru o functie de reprezentant al echipelor din Liga 2 in Comitetul Executiv al FRF.

Mai mult, Prunea contesta si dreptul Rapidului de a evolua în Liga 2. Echipa nu a prezentat bugetul pentru noul sezon pâna la data stabilita de regulament. „Rapidul va evolua ilegal si în Liga 2. Trebuiau sa prezinte actele pâna pe 15 iulie si un buget ca sa arate ca pot sustine echipa. Decizia e un bulgare care nu se va opri. Vor fi schimbari mari. Eu voi cere luni ca si reprezentantii nostri de la Liga 2 sa ne spuna cum au votat în aceasta situatie”, a mai spus Prunea.

Desi a declarat ca nu are nimic împotriva clubului din Giulesti, presedintele gruparii iesene e convins ca Federatia a facut jocul Rapidului, miza fiind suma de bani obtinuta din drepturile TV: „S-a urmarit cu tot dinadinsul sa joace Rapidul în Liga 1. Acolo totul a fost premeditat. Nu exista nici macar plan de organizare. Eu, din câte am înteles, banii din drepturile TV s-au încasat. Cum se vor recupera, nu stiu”.

Sursa: Bună ziua Iași

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 11:55 Liga 2
Pe aceeași temă