Prunea: „A fost execuție în direct, promovarea nu se decide pe teren!”

24 Mar. 2012, 17:07 Liga 2
Prunea:** „A fost execuție în direct, promovarea nu se decide pe teren!

Oficialii ieșeni au criticat în termeni duri prestația arbitrului de centru Florin Ghimbășan la meciul dintre CSMS Iași și Delta Tulcea. Ieșenii i-au imputat arbitrului un penalty clar în repriza a doua și eliminare pentru jucătorul tulcean, precum și maniera pro-Delta.

„Jocul a fost la discreția noastră, băieții au dat totul pentru a câștiga acest meci. Nu meritam să pierdem. Din păcate, tot ce se întâmplă în fotbalul românesc nu se decide pe teren. Sunt oameni care-și bat joc de munca jucătorilor, a antrenorilor. Astăzi a fost execuție în direct. Am avut penalti clar în repriza a doua și eliminare pentru jucătorul gazdelor și nu ni s-a dat. A fost o fază clară, petrecută chiar sub ochii arbitrului. Chiar și al patrulea arbitru a recunoscut că a fost 11 metri clar. Sunt interese mari și se pare că promovarea nu se stabilește pe teren. Am fost dezavantajați flagrant și la Dinamo II, și cu Tulcea. Facem memorii, dar rămânem cu memoriile. Mai costă și bani. Când nu iei o decizie la un astfel de penalti înseamnă că ceva nu e în regulă. O să urmăresc delegările viitoare, iar dacă acești arbitri vor mai fi delegați înseamnă că lucrurile sunt clare”, a declarat președintele ieșenilor, Florin Prunea.

Acesta a precizat că are în continuare încredere în jucători și în banca tehnică. „Am obținut foarte puțin în primele două etape, dar trebuie să mergem înainte. Capul jos și la muncă. O luăm de la început. Eu am încredere în echipă și 200 la sută în antrenorul Ionuț Popa. Mai sunt șanse de promovare, dar în condițiile astea, cu arbitrajele pe care le avem, e aproape imposibil”, a completat Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Eduard BLAGA

24 Mar. 2012, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă