Progresul Spartac vrea să dea lovitura cu SC Oțelul! Andrei Erimia speră și la cele trei puncte: ”Încercăm să găsim variante pentru victorie folosind metodele noastre”. Analiza completă

Andrei PASCU 08 Sep. 2022, 18:52 Liga 2
Progresul Spartac vrea să dea lovitura cu SC Oțelul! Andrei Erimia speră și la cele trei puncte: ”Încercăm să găsim variante pentru victorie folosind metodele noastre”. Analiza completă

Progresul Spartac întâlnește a doua cea mai bună echipă din Liga 2 la ora actuală, în etapa a 6-a a Ligii 2. Vineri, nou-promovata din Liga 3 va întâlni SC Oțelul, tot o nou-promovată până la urmă, dar echipa lui Dorinel Munteanu are anumite plusuri, detalii remarcate și de Andrei Erimia.

Andrei Erimia a prefațat partida Progresul Spartac – SC Oțelul, din etapa a 6-a a Ligii 2

Antrenorul Progresului Spartac nu s-a ferit să recunoască faptul că gălățenii sunt superiori tinerilor pe care îi pregătește. SC Oțelul este o echipă care și-a permis să schimbe lotul în vară, după promovarea din divizia a treia, pe când Progresul Spartac are, în foarte mare măsură, același lot pe care a mizat în stagiunea precedentă.

Acesta a fost unul din detaliile remarcate de Andrei Erimia înaintea duelului de la Clinceni, pe lângă faptul că a vorbit și despre salariile mari pe care SC Oțelul își permite să le ofere, dar și despre faptul că lotul este unul experimentat, cu anumiți jucători care au jucat chiar în prima divizie.

Oricum, Progresul Spartac, după cum a declarat ”principalul” ei, este pregătit să facă un rezultat pozitiv cu SC Oțelul, chiar și un egal fiind mulțumitor pentru tinerii pe care îi are în lot.

Andrei Erimia a recunoscut superioritatea echipei SC Oțelul, dar e convins că Progresul Spartac are puterea să facă surpriza

Cu multă muncă și concentrare maximă, Erimia e sigur că fotbaliștii săi pot face surpriza și să mai înregistreze încă o partidă fără înfrângere.

Venim după două victorii, ceea ce cu siguranță ajută la moralul băieților și ne dă încredere. Întâlnim o echipă solidă și la propriu și la figurat. Are jucători de forță, experimentați, e o echipă neînvinsă și ar fi o realizare să bifăm trei meciuri fără să fim învinși. Acesta e țelul nostru.

Nu ne schimbăm strategia sau principiile în funcție de adversari, cel mult facem anumite ajustări, în așa fel încât să avem anumite avantaje, lucru pe care cred că îl fac și adversarii în general. Indiferent că jucăm cu Oțelul sau altă echipă din Liga 2, încercăm să găsim variante pentru a câștiga, folosind metodele noastre.

Noi suntem o nou-promovată cu același lot în proporție foarte mare ca la Liga 3, pe când ei au schimbat și au adus foarte mulți jucători cu salarii foarte mari, pentru că își permit. Din punctul acesta de vedere, cred că e o nou-promovată cu mulți jucători care nu sunt deloc noi pentru nivelul acesta.

Câțiva dintre jucătorii pe care Oțelul îi are au jucat la un nivel ridicat, experiență care e un plus pentru ei, iar pentru noi ar fi o performanță, cu acest lot neexperimentat, să facem față unei echipe mult mai experimentate și contra unui antrenor cu un CV impresionant.

E un duel al nou-promovatelor, însă rămâne de văzut ce va fi”, a afirmat Andrei Erimia în privința jocului de mâine.

Progresul Spartac și SC Oțelul, victorii runda trecută de Liga 2

Progresul Spartac are 9 puncte după cinci etape scurse din Liga 2 și e pe locul 9, dar pe locul 8 e FK Miercurea Ciuc, care are același punctaj. După ce a început sezonul cu un eșec, 0-1 cu Dinamo, nou-promovata a câștigat duelul cu Unirea Constanța, scor 3-0. Ulterior, a învins Politehnica Timișoara, scor 1-0, a cedat cu CS Comunal Șelimbăr, scor 1-2, și a trecut de FC Brașov cu 2-1.

SC Oțelul e pe locul 2, cu două puncte mai mult, 11, și la o lungime de liderul Unirea Dej, 12 puncte. Runda trecută, singura echipă neînvinsă a campionatului de Liga 2 a trecut, pe teren propriu, de Poli Timișoara, scor 1-0.

Foto și video: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-vrea-sa-mentina-seria-invincibilitatii-si-dupa-jocul-cu-progresul-spartac-analiza-lui-dorinel-munteanu-si-pe-ce-jucatori-nu-poate-miza-in-confruntarea-de-la-clinceni-19244458

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-la-a-treia-victorie-a-sezonului-a-invins-fc-brasov-cu-goluri-marcate-dupa-minutul-90-iar-andrei-erimia-a-trait-la-intensitate-maxima-ultimele-secvente-ce-meci-ce-final-19244158

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Sep. 2022, 18:52 Liga 2
Pe aceeași temă