SC Oțelul vrea să mențină seria invincibilității și după jocul cu Progresul Spartac. Analiza lui Dorinel Munteanu și pe ce jucători nu poate miza în confruntarea de la Clinceni

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2022, 15:32 Liga 2
SC Oțelul vrea să mențină seria invincibilității și după jocul cu Progresul Spartac. Analiza lui Dorinel Munteanu și pe ce jucători nu poate miza în confruntarea de la Clinceni

În etapa a 6-a de Liga 2, meciul nou-promovatelor din Liga 3 le pune față în față pe Progresul Spartac și SC Oțelul. Partida este programată vineri, de la ora 16:30, iar Dorinel Munteanu a prefațat duelul care se va disputa pe arena de la Clinceni. ”Neamțul” vrea o nouă victorie, dar ar fi mulțumit și cu un egal.

SC Oțelul vrea să mențină seria invincibilității și după etapa a 6-a a Ligii 2, cu Progresul Spartac

Dorinel Munteanu a analizat atent formația pregătită de Andrei Erimia și a lăudat rezultatele înregistrate până acum, chiar dacă SC Oțelul are, după cum arată și clasamentul Ligii 2, cinci etape mai bune.

Antrenorul grupării din Galați e convins că va fi un meci dificil pentru jucătorii pe care îi pregătește, iar din acest motiv vrea atenție maximă. Pentru un nou succes, Munteanu vrea implicare și determinare, așa cum a avut SC Oțelul în ultimele meciuri din campionat.

Dorinel Munteanu, înainte de Progresul Spartac – SC Oțelul: ”Vreau ca jucătorii mei să înțeleagă importanța jocului”

Plusul pe care l-a remarcat antrenorul la Progresul Spartac este acela al elanului jucătorilor tineri pe care Andrei Erimia îi are în lot. Până la urmă, Progresul se laudă cu una dintre cele mai tinere echipe din întreaga divizie secundă.

Întotdeauna, înaintea fiecărui meci, ne pregătim foarte bine, indiferent de adversar. Vineri jucăm cu Progresul Spartac, o echipă foarte bună din punctul meu de vedere, o echipă în formă, o echipă nou-promovată care a demonstrat punctele și locul din clasament.

Are jucători tineri, talentați, dornici de afirmare, pe care dacă nu îi bagi în seamă sau dacă îi lași să joace îți pot pune probleme, indiferent ce adversar au în față. De aceea, vreau ca jucătorii mei să înțeleagă importanța jocului și trebuie să intre foarte modești în joc, pentru că adversarii pot pune probleme oricărei echipe din Liga 2.

Ne pregătim foarte bine, suntem foarte concentrați pe joc, trebuie să demonstrăm evoluțiile bune de până acum, să confirmăm evoluțiile, dar numai prin joc, nu prin vorbe sau prin alte lucruri.

Sunt încrezător că băieții, până la ora jocului, vor fi foarte concentrați, determinați, să facem un meci bun, în care la final, într-un fel sau altul, să fim bucuroși pentru ce obținem”, a punctat Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Răzvan Gorovei și Costin Ghiocel vor absenta pentru SC Oțelul în partida cu Progresul Spartac

Referitor la lista indisponibililor, doar doi jucători nu se vor regăsi în lotul cu care SC Oțelul va face deplasarea la Clinceni. Răzvan Gorovei este suspendat din cauza numărului de cartonașe galbene, în timp ce Costin Ghiocel este în continuare accidentat.

Gorovei e suspendat, are patru cartonașe galbene. Ghiocel nu și-a revenit. În rest, toți jucătorii noștri sunt apți de joc și abordăm jocul cu încredere și cu temele făcute. Pregătim jocul la victorie și vrem un rezultat pozitiv, dar trebuie să fim concentrați, să depunem efort ca să fim total mulțumiți, adică să obținem victoria.

Vedem cum va decurge jocul, care va fi starea gazonului, dar trebuie să fim pregătiți pentru orice și să ne respectăm pe noi”, a mai precizat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, cu două puncte mai mult decât Progresul Spartac

SC Oțelul este singura echipă neînvinsă din Liga 2, după ce au trecut cinci etape. Tocmai din acest motiv, nou-promovata e pe locul 2, cu 11 puncte acumulate în urma a trei victorii și două rezultate de egalitate.

Progresul Spartac are deja două eșecuri, în cinci meciuri adunând 9 puncte, grație a trei victorii. Se află pe locul 9 înainte de startul rundei a 6-a.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2022, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă