”Antrenamentul final” pentru Progresul Spartac, înaintea barajului pentru menținerea în Liga 2. Andrei Erimia: ”Așa vom folosi partida cu Viitorul Pandurii”

Andrei PASCU 05 May. 2023, 14:57 Liga 2
”Antrenamentul final” pentru Progresul Spartac, înaintea barajului pentru menținerea în Liga 2. Andrei Erimia: ”Așa vom folosi partida cu Viitorul Pandurii”

Progresul Spartac se află în fața ultimului meci premergător barajului pentru rămânerea în Liga 2, unde oponentă îi va fi Metaloglobus sau CSM Slatina. Formația lui Andrei Erimia va întâlni sâmbătă, în etapa a 7-a a play-out-ului, Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu.

Progresul Spartac a avut evoluții ceva mai bune în finalul grupei pentru evitarea retrogradării, bifând trei victorii și un eșec în ultimele patru meciuri, 9-0 cu Unirea Constanța, 1-0 cu Ripensia, 3-2 cu CSC Dumbrăvița și 0-1 cu Concordia Chiajna.

Progresul Spartac pregătește barajul în partida cu Viitorul Pandurii. Impresiile lui Andrei Erimia

Bucureștenii au avut ca obiectiv pentru acest sezon salvarea de la retrogradare, dar nu au reușit să bifeze performanța momentan, urmând să întâlnească în dublă manșă, tur-retur, locul 5 din Grupa A a play-out-ului, pe care se află acum Metaloglobus, cu 29 de puncte. Și CSM Slatina poate fi adversara Progresului Spartac, fiind pe locul 4, cu 31 de puncte.

Tot sâmbătă, Metaloglobus întâlnește Poli Timișoara, în deplasare, iar CSM Slatina primește vizita grupării Minaur Baia Mare.

Voi prefața partida asta ca pentru meciul de baraj cu Metaloglobus (n.r. – cu Metaloglobus sau CSM Slatina). Așa vom folosi această ultimă etapă din play-out, pentru a face ultimele reglaje înaintea barajului cu Metaloglobus (n.r. – sau CSM Slatina). Vom încerca anumite lucruri pe care vrem să le punem în aplicare pentru meciurile cu Metaloglobus (n.r. – sau CSM Slatina).

Toată lumea e concentrată și dornică să câștigăm acest meci din play-out și vom trata meciul serios, e unul oficial și îl vom trata așa cum trebuie. E o ultimă șansă, pentru fiecare dintre noi, pentru jucători, să arate că pot evolua în baraj.

(N.r. – Despre problemele de la Viitorul Pandurii) Cred că Viitorul Pandurii va trata meciul serios, nu mă gândesc la problemele lor. E problema lor!”, a spus Andrei Erimia înaintea partidei cu Viitorul Pandurii, care va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Progresul Spartac, trei victorii în ultimele patru meciuri de Liga 2

Așadar, Progresul Spartac se pregătește pentru baraj cu încă un meci, cât mai are de disputat în play-out, cu Viitorul Pandurii, în deplasare. Întâlnește gruparea gorjeană cu trei victorii în ultimele patru meciuri la activ.

A învins cu 9-0 Unirea Constanța, în deplasare, după care a trecut de Ripensia, scor 1-0, pe teren propriu, și a bifat și succesul de acasă, de runda precedentă, cu CSC Dumbrăvița, scor 1-0. Eșecul a fost înregistrat contra Concordiei Chiajna, scor 0-1.

Referitor la situația din clasament, Progresul Spartac ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului, cu 26 de puncte. Are nouă puncte peste locul 6, Ripensia, care are și un meci în plus, și e la opt puncte de locul 5, Viitorul Pandurii.

Foto și video: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-lixandru-a-fost-sincer-dupa-jocul-in-care-a-inscris-cel-mai-rapid-gol-din-acest-sezon-de-liga-2-a-fost-un-meci-fara-miza-si-din-fericire-spectaculos-ce-spune-despre-barajul-19268834

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-isi-ridica-moralul-inainte-de-barajul-de-mentinere-in-liga-2-contra-dumbravitei-a-marcat-pana-a-castigat-andrei-erimia-baietii-nu-s-au-oprit-dar-avem-si-un-aspect-mai-pu-19268815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-ultima-deplasare-din-acest-sezon-de-liga-2-la-progresul-spartac-cosmin-stan-foc-si-para-pe-brigada-de-arbitri-in-retragere-nu-inteleg-de-ce-trebuia-neaparat-sa-ca-19268611

 

 

Andrei PASCU 05 May. 2023, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă