Progresul, neprogramată? CUM COMENTEZI?

Mihai Andries 31 Mar. 2009, 22:07 Liga 2
Progresul, neprogramată?** CUM COMENTEZI?

În această seară a apărut o informație conform căreia Progresul ar fi la un pas de neprogramarea din Liga a II-a. Motivul? Același care i-a cauzat și cele mai mari probleme în această iarnă: datoriile față foștii jucători. În speță, surse apropiate clubului din Cotroceni susțin că litigiul cu fostul jucătorul al clubului, Michael Thwaite, ar fi fost pierdut și clubul ar trebui să achite jucătorului o sumă importantă de bani.

În cazul în care nu se va reuși achitarea acestei sume de bani până în cursul zilei de joi, atunci gruparea bancară nu va fi programată în campionat pentru meciul de la Giurgiu. Conform aceleiași surse, jucătorii nu au mai fost chemați la antrenamente ceea ce ar indica că Progresul conștientizează că va fi foarte dificil să achite datoria în cauză la timp pentru a fi programați.

Zilele care urmează se anunță a fi decisive pentru soarta clubului. Dacă echipa nu va fi programată în etapa din weekend, cel mai probabil, va mai exista un nou termen pentru achitarea datoriei scadent joia viitoare. Dacă nici atunci nu se va stinge litigiul cu Thwaite, va urma a doua neprogramare în campionat ceea ce va însemna automat excluderea din campionat.

 

Vom reveni în cursul zilei de mâine cu noi informații.

Mihai Andries 31 Mar. 2009, 22:07 Liga 2
Pe aceeași temă