Probleme pentru ”U” Cluj înaintea ultimului meci din 2020, restanța cu Ripensia. Costel Enache nu e în cea mai fericită ipostază: ”E momentul să strângem rândurile, să găsim cele mai adânci resurse din sufletul nostru”

Răzvan STÎNGĂ 10 Dec. 2020, 19:48 Liga 2
Probleme pentru ”U” Cluj înaintea ultimului meci din 2020, restanța cu Ripensia. Costel Enache nu e în cea mai fericită ipostază: ”E momentul să strângem rândurile, să găsim cele mai adânci resurse din sufletul nostru”

Universitatea Cluj are vineri, 11 decembrie, ultimul meci în Liga 2 în acest an, o restanță din etapa a 13-a, cu Ripensia, pe teren propriu. Confruntarea trebuia să aibă loc la data de 23 noiembrie, dar a fost amânată din cauza cazurilor numeroase de COVID-19 cu care s-a confruntat echipa din Timișoara. Aproape tot lotul a fost testat pozitiv la momentul respectiv.

De această dată, problemele legate de noul coronavirus nu mai există la vreuna din cele două echipe, dar Universitatea Cluj tot nu poate conta pe toți jucătorii. Antrenorul Costel Enache a prefațat confruntarea cu Ripensia și a recunoscut că are dificultăți în a găsi variantele cele mai bune.

Costel Enache: ”Avem probleme legate de lot, avem jucători cu suspendați din cauza cartonașelor galbene și accidentați” 

”U” Cluj se confruntă cu accidentări, dar și cu câteva suspendări. Un alt argument care ar putea pune probleme ardelenilor, în opinia lui Enache, este legat de pauza scurtă dintre partida cu Ripensia și precedenta. Ardelenii au evolua marți cu Dunărea Călărași, tot pe teren propriu, când a câștigat cu 2-1.

”E o perioadă foarte grea, dificilă. Venim după un meci disputat acum două zile, cu un teren foarte greu, iar după joc am rămas fără mulți jucători. Avem probleme legate de lot, avem jucători cu suspendați din cauza cartonașelor galbene și accidentați, dar cred că e momentul să strângem rândurile, să găsim cele mai adânci resurse din sufletul nostru, să le lăsăm pe teren și să plecăm în vacanță cu o victorie, pentru că e neapărat nevoie de cele trei puncte”, a declarat Costel Enache, citat de site-ul oficial al Universității Cluj.

Costel Enache se teme de programul din 2021 

Costel Enache a vorbit în câteva cuvinte și despre meciurile pe care echipa sa le va disputa în 2021: Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare), CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă) și Petrolul Ploieşti (acasă).

”Va fi foarte dificil fără cele trei puncte în partea a doua a sezonului regulat, care e foarte dificilă. Urmează meciuri cu Petrolul, Craiova, Viitorul Târgu Jiu, jocuri foarte grele și atunci avem nevoie de o siguranță prin cele trei puncte în meciul de mâine”, a mai spus Costel Enache.

”U” Cluj, pe locul 11 înaintea jocului cu Ripensia 

”U” Cluj are 20 de puncte acumulate în 13 meciuri și se clasează pe locul 11, devansând la golaveraj Farul, care încă n-a primit trei puncte la ”masa verde” din jocul nedisputat pe Cluj Arena.

În acest sezon, până la meciul cu Ripensia, ”U” Cluj are o linie de clasament de șase victorii, două egaluri și cinci înfrângeri. Înaintea succesului din meciul trecut cu Dunărea Călărași, echipa lui Costel Enache înregistrase trei eșecuri la rând.

https://www.youtube.com/watch?v=qGCv1oZBgXo&ab_channel=FCUniversitateaCluj&fbclid=IwAR1XZo24LEMYwRPUBgBXRy5hZel2P4tj5hXrRcAoxGMXTA3PX864UFIhJPU

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cs-mioveni-a-castigat-la-masa-verde-meciul-cu-ripensia-dupa-ce-argesenii-nu-s-au-prezentat-la-restanta-cazul-u-cluj-farul-se-complica-19162061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mult-optimism-la-ripensia-inainte-de-partida-restanta-cu-u-cluj-cosmin-petruescu-aratam-din-ce-in-ce-mai-bine-sunt-foarte-multe-lucruri-comune-intre-cele-doua-echipe-19162038

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-final-greu-in-liga-2-in-ultimele-sase-meciuri-din-campionat-nu-a-reusit-sa-castige-iar-enache-costea-a-identificat-trei-cauze-de-aceea-am-ajuns-jos-in-clasament-19162068

Răzvan STÎNGĂ 10 Dec. 2020, 19:48 Liga 2
Pe aceeași temă