Ștefan Blănaru a adus primul punct pentru CS Mioveni în play-off. Atacantul, reacție clară în privința promovării directe, după golul cu Gloria Buzău: ”Până în ultima etapă”

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2024, 21:33 Liga 2

CS Mioveni a obținut primul punct în play-off-ul Ligii 2. A făcut egal, scor 1-1, cu Gloria Buzău, pe teren propriu, în runda a 2-a a grupei, după ce a fost condusă. În prima etapă, CS Mioveni a cedat în duelul cu Unirea Slobozia, din deplasare, scor 0-1.

Echipa lui Constantin Schumacher a fost condusă la pauză, dar a egalat în repriza a doua și a scos un punct. Rezultatul avantajează celelalte două echipe din play-off-ul Ligii 2 cu drept de promovare pe lângă CS Mioveni și Gloria Buzău, Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc.

Primul punct pentru CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2

Ștefan Blănaru, atacantul Mioveniului, a fost cel care a adus punctul contra echipei lui Andrei Prepeliță. El a egalat în minutul 78, de la 11 metri, după ce Adi Chică-Roșă marcase pentru Gloria Buzău în prima repriză, în minutul 37.

La finalul jocului, la interviuri, atacantul de 35 de ani a declarat că, din punctul său de vedere, echipa lui merita cel puțin acest punct scos, pentru că a dominat partea secundă, în care a și înscris.

A fost un meci greu, contra unei contracandidate la promovarea directă. Am făcut un meci bun în special în repriza a doua, când am fost peste ei. Cred că am dominat repriza, acesta e punctul meu de vedere.

Au avut și ei șansele lor, dar în prima repriză eu cred că nu au avut vreo ocazie. Am intrat cu 0-1 la cabine, dar în repriza a doua ne-am motivat foarte bine, știam că nu avem nimic de pierdut. De aceea spun că acest punct ne menține acolo și sper să ne dea încredere pentru ce va urma”, a spus Ștefan Blănaru la finalul jocului, la interviuri.

Ștefan Blănaru, golul patru pentru CS Mioveni în acest sezon de Liga 2

Blănaru nu are un sezon prea bun, acum marcând al patrulea gol în campionat, în 18 meciuri. A avut o accidentare care l-a afectat și i-a redus eficiența, dar speră să fie mai important în meciurilor Mioveniului de acum înainte, să înscrie mai des și să ajute echipa să promoveze direct:

Am avut o accidentare urâtă la coapsă, m-a ținut mult pe tușă, dar acum îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, că acum am putut să marchez.

Locul 6, ultimul, pentru formația lui Constantin Schumacher

CS Mioveni a luat startul în grupa pentru promovare de pe locul 5, penultimul, cu 33 de puncte, la un punct peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Trupa lui Constantin Schumacher a terminat prima rundă pe locul 6, dar va încheia și această etapă pe ultimul loc, cu 34 de puncte.

CS Mioveni a început play-off-ul Ligii 2, așadar, în deplasare, contra Unirea Slobozia (scor 0-1), iar în etapa a 2-a a disputat primul duel acasă, contra Gloria Buzău (scor 1-1). În următoarele trei runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

La cum am început sezonul… la început am avut obiectiv salvarea, apoi cu punctele obținute am ajuns în primele șase echipe, iar acum ne luptăm pentru promovare. Trebuie să avem un joc plăcut ochiului, iar dacă vom continua așa vor veni victoriile.

Vedem dacă vom promova direct sau vom juca baraj, dar sperăm să facem etape bune. Dacă avem ambiția de azi, va fi bine pentru noi. Cred că lupta pentru promovare se va da până în ultima etapă.

S-a desprins Slobozia, are câteva puncte față de noi, dar în fotbal se pot întâmpla multe.

(N.r. – Dacă există primă pentru promovare) Avem primă de joc, iar dacă nu primim bani pentru promovare… să ajungem noi acolo, să promovăm. Noi sperăm, am ajuns în primele șase și nimeni nu ne dădea șanse”, a mai precizat Ștefan Blănaru.

Foto: Mihai Nițoiu / CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-andrei-prepelita-dupa-cs-mioveni-gloria-buzau-1-1-19305100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-concluzii-dupa-cs-mioveni-gloria-buzau-1-1-19305094

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-viseaza-din-play-out-ul-ligii-2-sa-ajunga-in-barajul-de-promovare-19305031

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cezar-strat-de-la-csm-bacau-a-plecat-la-munca-in-strainatate-19305078

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-gloria-buzau-joaca-in-deschiderea-etapei-2-din-play-off-ul-ligii-2-19305024

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-manu-ultima-data-la-cs-tunari-dorit-in-superliga-romaniei-19305060

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2024, 21:33 Liga 2
Pe aceeași temă