Primarul Sucevei militează pentru fuziunea dintre Rapid și Sporting!

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:16 Liga 2
Primarul Sucevei militează pentru fuziunea** dintre Rapid și Sporting!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a afirmat ieri, într-o conferință de presă, că principala soluție pentru renașterea fotbalului sucevean ar fi o fuziune între formațiile Rapid și Sporting.

„Trebuie unite forțele și creată o singură echipă. Numai că, pe lângă lipsa de finanțare, există și multe orgolii în lumea fotbalistică suceveană. Sunt de părere că aceste orgolii trebuie lăsate în sfârșit deoparte, pentru a putea construi în liniște o echipă puternică de Liga a II-a, care să beneficieze și de un „satelit” în eșalonul al treilea. Sper ca Rapidul să izbutească salvarea de la retrogradare pentru a putea demara acest nou proiect, începând chiar din viitoarea ediție de campionat”, a declarat edilul Sucevei.

Lungu: „Cel mai potrivit nume pentru noua echipă ar fi Cetatea”

Ion Lungu este de părere că cel mai reprezentativ nume pentru echipa fanion al Sucevei ar fi acela de Cetatea. „Trebuie să verificăm din punct de vedere legal dacă e posibil acest lucru. Nu știu în ce măsură se poate proceda astfel, în condițiile în care s-a aprobat finanțare pentru fotbal de la Primărie pe numele Rapid, și nu știu dacă va putea fi menținută această finanțare pe noua titulatură. Îmbucurător este că și alți oameni de afaceri și-au anunțat intenția de a se implica într-un astfel de proiect, dar nu-i momentul potrivit să vă dezvălui numele lor acum”, a precizat Ion Lungu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă