Primăria Botoșani promite mai mulți bani dacă echipa urcă în clasament

07 Dec. 2011, 11:45 Liga 2
Primăria Botoșani promite mai mulți bani** dacă echipa urcă în clasament

Viceprimarul Florin Ghiorghiță consideră că FC Botoșani are șanse reale de a promova în Liga I și asta deoarece nivelul competiției este unul foarte scăzut. Florin Ghiorghiță spune în cazul care echipa va avea un debut bun de retur primăria ar putea aloca mai mulți bani pentru 2012.

„După un tur de campionat foarte prost am terminat destul de bine. Suntem la șase puncte de locul doi, un loc care asigură promovarea în prima ligă. Asta nu datorită performanțelor noastre, ci datorită unei serii în care au fost multe surprize. Ori valoarea s-a uniformizat către limita de jos și nu către partea de sus ori sunt multe echipe care nu își doresc să promoveze. La șase puncte de locul doi ai speranțe pentru retur”, a spus Florin Ghiorghiță.

„În cursul lunii martie va fi o nouă realocare bugetară. În funcție de obiectivele echipei, în funcție de ce se dorește putem discuta de un buget mai mare. Deocamdată, sperăm ca FC Botoșani să urce în clasament. La începutul turului am promis că dacă FC Botoșani va termina turul pe locurile 1-2 vom atrage niște sume importante de bani pe lângă sumele alocate inițial”, a adăugat viceprimarul municipiului.

Sursa: btonline.ro

Foto: Eduard BLAGA

07 Dec. 2011, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă