Primăria amână sprijinul, „Doctorul” caută sponsor pentru a salva Snagovul

28 Feb. 2012, 14:59 Liga 2
Primăria amână sprijinul,**

Plecarea lui Reghecampf de pe banca tehnică a Snagovului a lăsat un gol la echipa ilfoveană, cu atât mai mult cu cât fostul principal a luat după el și alți jucători, aproape toți titulari în turul campionatului. În aceste condiții, Laurențiu Tudor este cel care se ocupă de echipa din Snagov. Din poziția de antrenor principal, „Doctorul” a declarat că situația financiară a echipei este la pământ neștiindu-se faptul dacă Primaria va mai susține clubul sau nu.

„Situația noastră este destul de incertă. La momentul acesta echipa trece prin momente grele, 7 jucători au plecat de la club împreună cu antrenorul, iar noi am rămas cu cei mai tineri jucători din întreaga Ligă. În marea lor majoritate sunt jucători care fac parte din propria pepinieră.

Organigrama abia acum începe să se creioneze, iar finaciar vom vedea dacă Primăria ne va mai susține sau nu pe viitor. Dacă nu sper să găsim un sponsor care să ne ajute.

Pregătirea am făcut-o la Snagov. În privința echipamentului suntem bine, problema este că n-avem bani.

Situația fostului antrenor este că acesta își dorește restul de ultimele trei luni care nu i-au fost plătite, dar din informațiile mele i-au fost achitate”, a declarat Larentiu Tudor, în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

Mai mult de jumătate din lot a plecat în iarnă, mulți necunoscuți transferați

Față de lotul din tur, FC Snagov a trebuit să se pregătească pentru retur fără 14 jucători (Baruch – Bratu, Filip, Popa, Zeciu, Teuț, Efros, Iancu, M. Florea, Alex, Joabe, Ibekwe, Dinu și Cristea), 9 dintre aceștia fiind titulari meci de meci în aproape toate etapele. Față de acel lot, ilfovenii mai au acum angajamente cu doar 8 fotbaliști care au evoluat sau au fost rezerve (Iorga – Bereșoae, Dumitru, Stancu, Udrea, Hanca, Bâtfoi, Buduroi).

În această iarnă, noua conducere a echipei a reușit să legitimeze aproape o echipă, majoritatea aduși din postura de liberi de contract. Printre aceștia, cele mai cunoscute nume sunt cele ale foștilor jucători reîntorși la echipă cum ar fi: Marius Rădulescu, Radu Cosma, Marius Tomozei sau Dragoș Măcelaru. Pe lângă aceștia s-a transferat jucători tineri cărora li s-a dat posibilitatea să se afirme și să joace în Liga a II-a. Iată lista noilor veniți: Dragoș Măcelaru (liber) – Radu Cosma (liber), Marius Tomozei (împrumut – Vâlcea), Matteus Petruț (liber – Arg. Mihăilești), Andrei Duduor (liber – Chiajna II), Daniel Rondak (liber – Prahova Tomșani), Daniel Iacabk (liber – Comprest), Alex Covaciu (liber – CS Tunari), Viorel Costache (liber – Viitorul Toporu), Marius Rădulescu (liber), Robert Dalu (împrumut – Vâlcea). Acestora li s-a alăturat alți juniori din propria pepinieră, printre ei aflându-se: Ionuț Florea, Bogdan Stelea sau Sică Dumitrescu.

Până la startul returului este posibil să se mai alăture lotului alți câțiva jucători noi, însă niciunul cu nume cunoscut.

28 Feb. 2012, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă