Președintele Petrolului, Costel Lazăr, vede partea plină a paharului după remiza de la Târgu Jiu: “Un punct se adună în clasament”

Mircea OGLINDOIU 04 Oct. 2020, 13:49 Liga 2

Petrolul Ploiești s-a întors doar cu un punct din deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 6-a a Ligii 2, și a ratat, astfel, posibilitatea să se apropie de liderul ”FC U” Craiova, care a remizat, de asemenea, la Recea, scor 3-3. La Târgu Jiu, rezultatul a fost 1-1, iar, la finalul jocului, președintele echipei prahovene, Costel Lazăr, a văzut partea plină a paharului.

”N-aș putea spune că acest egal e ca o înfrângere, fiindcă un punct se adună în clasament. Până la urmă, rezultatul e echitabil, pentru că echipa-gazdă putea face 2-0 la un momentat dat și lucrurile stăteau cu totul altfel. Avem și ghinion, ratăm foarte mult, probabil o lipsă de concentrare în fața porții, care ne dă de gândit. Până la urmă, calitatea jucătorilor își va spune cuvântul. Avem un lot bun din punct de vedere calitativ, omogenizarea se face din mers și eu cred că lucurile vor merge înspre bine”, a declarat Costel Lazăr pentru Petrolul TV.

”Consider că am pierdut două puncte. Sunt nemulțumit de evoluția echipei mele. Am fost confunzi, haotici. Mă așteptam la mai mult din partea jucătorilor mei”, a fost reacția antrenorului Viorel Moldovan.

Petrolul cade o poziție în clasament, iar meciul din etapa viitoare și l-a amânat

După acest rezultat, Petrolul a rămas la patru puncte de liderul U Craiova 1948 SA, dar s-a depărtat la 3 puncte de Rapid și la două de Dunărea Călărași, care au câștigat meciurile cu Concordia Chiajna (scor 4-2), respectiv Aerostar Bacău (3-2). ”Găzarii” au căzut însă de pe locul 4 pe locul 5.

Echipa lui Viorel Moldovan va juca următorul meci tocmai pe 17 octombrie, la Recea. Partida din etapa viitoare, de pe teren propriu, cu CSM Slatina a fost reprogramată pentru 28 octombrie, la solicitarea FRF, care vrea să protejeze gazonul de pe Stadionul ”Ilie Oană” înaintea jocului România – Austria, programat pe 14 octombrie, la Ploiești.

Declarații Costel Lazăr și Viorel Moldovan după remiza dintre Viitorul Pandurii și Petrolul, scor 1-1:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-inca-un-pas-gresit-pe-terenul-unde-rapid-si-fc-u-craiova-au-obtinut-lejer-victorie-viorel-moldovan-isi-taxeaza-jucatorii-atunci-cand-joci-pe-varfuri-nu-ai-cum-s-19150797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-tinut-in-sah-petrolul-fosta-sa-echipa-acest-egal-ne-da-incredere-cristian-oros-s-a-intors-la-viitorul-pandurii-unde-a-venit-si-un-portar-fost-la-poli-iasi-19150945

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

Mircea OGLINDOIU 04 Oct. 2020, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă