Presa băcăuană, luată la mișto de SC Bacău! Tănase: „Poate că poza e trucată, eu de unde să știu?”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 11:33 Liga 2

În săptămâna în care conducerea clubului Sport Club Bacău a făcut apel la presă și suporteri să susțină echipa, mass-media băcăuană are parte de un tratament incredibil. Masa presei de pe stadionul „Aerostar” a fost amenajată în bătaie de joc, oferind vizibilitatea pe care o vedeți în imaginea de mai sus.

Rugat să comenteze unghiul din care ziariștii ar trebui să urmărească meciurile celor de la SC Bacău, după ce i s-a prezentat o fotografie realizată miercuri, la amicalul cu FCM Dinamo Onești, antrenorul Viorel Tănase a răspuns: „Din respect pentru conducere și pentru voi, nu răspund. Cred că va fi un caz unic. Și-apoi, poate că poza e trucată, eu de unde să știu?” Dacă a fost o glumă, a fost una proastă.

Tehnicianul echipei băcăuane a încercat ulterior să dreagă busuiocul: „Ca om de fotbal, sunt de acord că presa trebuie respectată, dar asta nu e problema mea. Vă înțeleg și vă dau dreptate, dar suntem și noi la un început de drum. Asta e o greșeală și se poate remedia. Vă aștept la stadion să vedeți un joc plăcut și un rezultat pe măsură.” Tase, din unghiul pus la dispoziție presei de conducătorii tăi, e greu de grezut că jocul va fi plăcut. Pe bune.

Tănase: „Când sunteți gata, îi dăm drumul, că avem și noi program de odihnă”

Cu fraza din intertitlu a ținut să înceapă Viorel Tănase conferința de presă de joi, convocată de clubul băcăuan la ora 14, lucru care se pare că a tulburat somnul de frumusețe al tehnicianului echipei băcăuane. Altfel nu se explică impolitețea cu care a ținut să-i întâmpine pe ziariști.

Alături de Viorel Tănase, la conferință au fost prezenți Andrei Întuneric și Andrei Burcă, acesta din urmă fiind „restanța” la prezentarea noutăților echipei băcăuane. „Întâlnim o echipă cu pretenții la promovare, omogenă, care a terminat anul trecut pe locul 6, cu jucători experimentați, trecuți de vârsta a doua. Este însă o echipă și cu puncte slabe, de care vrem să profităm și să obținem 3 puncte pe care le dorim”, a spus antrenorul Sport Clubului.

Întrebat despre punctele slabe ale viitoarei adversare, „Tase” a răspuns: „punctele slabe n-o să le spun niciodată în conferință, astea o să le știe jucătorii. Vineri, înaintea antrenamentului, vom face vizionarea, citirea adversarului și le voi spune jucătorilor. Trebuie să înțelegeți că echipa adversă se mai uită și pe Internet și pe televiziuni și nu pot să divulg așa ceva.”

Căpitanul celor de la Sport Club Bacău, Andrei Întuneric, a declarat: „Suntem un grup foarte unit și abia așteptăm prima etapă de campionat”.

Tânărul Andrei Burcă a spus: „Țelul meu e să ajung cât mai sus și sper ca SC Bacău să reprezinte o etapă intermediară în cariera mea.”

Sursa: Sport Bacăul

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă