Pregătit să-i croiască!

10 May. 2012, 14:07 Liga 2
Pregătit să-i croiască!

Pentru mijlocașul FCM Bacău, Marius Croitoru, partida de sâmbătă, cu Astra II Giurgiu are un caracter special. Decanul de vârstă al „galben-albaștrilor” va avea în față „satelitul” formației la care a activat până vara trecută, atunci când și-a reziliat contractul cu Astra. Totodată, Croitoru va întâlni echipa din orașul său natal. „Într-adevăr, acesta este un meci aparte pentru mine”, a admis mijlocașul Bacăului.

Pentru fani

Un meci special trebuie onorat asa cum se cuvine. Printr-o victorie, fireste. „Sigur, rezultatul are importanta sa, insa, pentru noi, prioritara este calitatea jocului. Ne dorim o prestatie cât mai buna, in ton cu ultimele evolutii din jocurile cu Iasiul, Viitorul Constanta si CS Otopeni, care sa-i bucure pe fanii nostri”, a declarat Croitoru, desemnat cel mai bun jucator de pe teren in victoria cu 3-1 contra Otopeniului.

Vrea un gol

La Otopeni, Marius Croitoru si-a incununat prestatia cu doua pase de gol fructificate in repriza secunda de Hurdubei si Huiban. Acum, ar cam fi timpul ca si coordonatorul de joc al FCM Bacau sa-si treaca numele pe lista marcatorilor. „Adevarul este ca imi lipseste inscrierea unui gol. Poate sparg gheata sâmbata, mai ales ca adversari imi vor fi câtiva dintre fostii mei coechipieri de la Astra”, a subliniat Croitoru.

Pauză lungă

Revenit la FCM Bacau in aceasta primavara, dupa o pauza de sase ani, Marius Croitoru nu a uitat ultimul gol inscris pentru „galben-albastri”. „A fost in turul editiei 2005-2006. Ce vremuri! Bacaul era inca in Liga I. Am dat gol acasa, contra Pandurilor, iar in iarna am plecat la Vaslui”, spune bacauanul, care in acel sezon a marcat si cel mai frumos gol din intreaga sa cariera: un sut foglia-secca, de la peste 35 de metri, in poarta Timisoarei.

Din lovitură liberă

Dar care este cel mai recent gol marcat de Marius Croitoru intr-un meci oficial? „A fost acum un an si jumatate, pe vremea când evoluam in Kazahstan, la FC Atyrau. A fost un gol marcat cu…capul. De fapt, atunci am reusit o «dubla». Tinând cont ca a trecut cam mult de atunci, e timpul sa punctez din nou”, spune Croitoru, care stie si cum va marcat impotriva Astrei II: „Din lovitura libera”. Asa sa fie!

Sursa: Deșteptarea

10 May. 2012, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă