Vremea a anulat amicalul Brăilei! „Este jale ce este aici!”

26 Jan. 2012, 13:28 Pregătiri, amicale
Vremea a anulat amicalul Brăilei!**

Aflată de mai bine de 10 zile într-un stagiu de pregătire centralizat, care are loc în stațiunea montană Sărata Monteoru, CF Brăila avea programat pentru astăzi un joc de verificare în compania divizionarei a treia Dunărea Călărași. Programat inițial să se desfășoare pe stadionul „Petrolul” din Berca, acest meci nu se va mai disputa din cauza timpului nevaforabil.

„Este jale ce este aici! Ninge viscolit și suntem practic blocați la locul de cantonament. Este bine totuși că ne putem face pregătirea fizică, dar despre jocuri, nici vorbă. Mie îmi pare pare primul rău că nu pot să văd ceea ce au acumulat jucătorii în cele 10 zile de cantonament montan, și este foarte greu de spus dacă vom putea juca și sâmbătă partida programată tot la Berca, cu CSM Rm. Sărat. Vom reveni acasă la sfârșitul acestei sâptămâni, și sper că vremea de afară ne va permite să jucăm cât maui curând posibil meciurile de verificare de care avem atâta nevoie!”– a spus cu ciudă în glas antrenorul Ion Viorel.

Cu excepția stagiului de pregătire centralizat de la Sărata Monteoru, gruparea brăileană mai are în program până la reluarea campionatului, un alt cantonament care va avea loc la Mogoșoaia sau Izvorani, într-o perioadă care nu a fost deocamdată stabilită. Obiectivul CF-ului Brăila pentru acest an competițional este clasarea pe unul dintre primele șase locuri ale clasamentului seriei est.

Articol scris de Valentin Constantinescu

Foto: Alexandru Ursu

26 Jan. 2012, 13:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă