„Virusul” Yuh, ultima noutate la UTA. Camerunezul ar putea rezolva problema de la mijloc a arădenilor

Marius ANGHEL 23 Jun. 2018, 11:25 Pregătiri, amicale

Ploaia căzută din abundență, respectiv gazonul moale al terenului doi al stadionului Motorul a mutat antrenamentul de vineri seară al utiștilor pe sinteticul „Șega”. Cu această ocazie, Ionuț Popa a mai primit un fotbalist în probe, cel de-al treilea de culoare, după fundașul senegalez și mijlocașul lateral cu pașaport francez. Este vorba despre Joel Anchuoikong Yuh, un alt fotbalist de mijlocul terenului, având sarcini preponderent defensive, scrie Sport Arad.

Camerunezul de 22 de ani a jucat stagiunea trecută la Sănătatea Cluj, sub comanda fostului utist Dan Matei. Titular cert în tur la divizionara terță, inclusiv în partida de Cupă cu FCSB, Yuh s-a accidentat în iarnă și a revenit în forță pe gazon de abia spre finalul sezonului. Acum își încearcă șansa la echipa fanion a Aradului pe un post rămas deficitar după plecarea lui Marius Chindriș la Petrolul.

Altfel, astăzi, Popa ar putea comanda un test școală la ultima ședință de pregătire a săptămânii. La capătul acestuia, ar putea fi rostite primele nume de fotbaliști ce nu corespund nivelului. Cu atât mai mult cu cât: „De luni, vom avea și alte surprize plăcute la nivelul lotului de jucători”, a menționat Marian Costea, team-managerul „roș-albilor”.

În fine, să mai spunem că impresarul Jean-Jacques Missé-Missé a părăsit Aradul, urmând ca marți sau miercuri să aibă o întâlnire cu asociații săi în Germania.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jun. 2018, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă