Vine dezastrul?

08 Aug. 2009, 15:00 Pregătiri, amicale
Vine dezastrul?

 

FC Botoșani a încheiat cu stângul perioada de pregătire fiind învinsă în această dimineață la Roman cu scorul de 4-0 (2-0) de divizionara C, Laminorul. În fața unor tribune goale în care au luat loc doar aproximativ 50 de spectatori, actualii jucători ai Laminorului Roman, Gabriel Boghian și Harbuzaru au avut o evoluție extraordinară încununată cu două goluri, răzbunându-se astfel pentru că nu au fost opriți în lotul fanionului în această vară de Ștefan Apostol.

 

Botoșănenii au făcut un meci foarte prost, primind două goluri în primele 12 minute, după care în repriza secundă a mai primit încă două goluri. "Nu e o glumă chiar am pierdut cu 4-0. Am vorbit cu domnul Salavastru și mi-a confirmat scorul", a declarat pentru Botosaneni.ro, directorul executiv a lui FC Botoșani, Dumitru Brânza.

 

Și oficialii Laminorului s-au declarat surprinși de victoria categorică din meciul cu Botoșani.  "Sincer vă spun am rămas puțin surprins, mi s-a părut cam subțire FC Botoșani pentru o echipă de Liga a 2-a. Noi am dominat meciul, am mai avut și ocazii pe lângă goluri, în timp ce oaspeții n-au avut nicio ocazie clară", a declarat șeful romașcanilor Ostafie.

 

 

FC BOTOSANI: Prisaca – Patache, Atudorei, Tincu, Rentea – Vrabie, Stefan, Balaban, Codreanu – Caragea, Ghiceanu.

Au mai jucat: Simion, Porfireanu, Borostean, Tabara si Bordeianu.

 

Golurile au fost înscrise de: Vlaicu (2), Harbuzaru (12), Vulpe (57 -pen), Boghian (63)

 

 

Sursa: botosaneni.ro

 

08 Aug. 2009, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă