VIDEO | Dorinel Munteanu s-a trezit „manager” la Metalul. Haosul continuă la clubul din Valea Domanului

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 19:52 Pregătiri, amicale
VIDEO | Dorinel Munteanu s-a trezit

Un adevărat haos s-a instalat în această iarnă la echipa patronată de Cătălin Rufă și Consiliul Local Reșița. În timp ce unii vorbesc de promovare, prin Valea Domanului bate vântul.

Rosso-nerii s-au reunit astăzi la Stadionul „Mircea Chivu” sub comanda lui Daniel Oprița și supravegherea lui Dorinel Munteanu, omul de care se leagă acum toate speranțele într-o revenire la normal. Jucătorii care s-au prezentat la reluarea antrenamentelor, pentru că trebuie spus că au fost și absenți sau destui despre care nu se cunoaște exact dacă mai sunt sau nu sub contract cu Metalul, i-au căutat în zadar din priviri pe președintele Turmacu, pe patronul Rufă, pe primarul Stepanescu sau pe consilierul local Năsturel, care e responsabilul municipalității la club. Ar fi avut destule întrebări să le pună. Nu neapărat despre salariile restante, cât despre viitorul echipei, despre ceea ce se va întâmpla de acum încolo.

Totul a picat pe Dorinel Munteanu, care, așa cum ne declara Rufă, ar fi trebuit „să se ocupe de tot”. Patronul echipei, susține „Neamțul”, ar fi înțeles greșit discuțiile purtate între cei doi. „Deocamdată sunt doar un susținător, până să se concretizeze ceva mai trebuie să treacă puțin timp. Echipa are nevoie de susținere”, a spus Munteanu, lăsând de înțeles că nu va sta pe banca tehnică alături de Oprița.

Deocamdată, la Metalul nu se cunoaște nimic. Nici despre lotul de jucători, nici despre problemele financiare sau programul de pregătire al echipei. Cert este doar că între Rufă, Turmacu, Stepanescu și Oprița nu mai există niciun fel de comunicare. „Eu nu sunt mediator”, a spus Dorinel Munteanu în momentul în care a fost întrebat dacă va reuși să-i așeze din nou la masa negocierilor pe cei care, la începutul lui august 2013, se complimentau reciproc și anunțau relansarea fotbalului reșițean prin proiectul CS Metalul Reșița.

„Cred că se poate lucra într-o colaborare perfectă, cu transparență, pentru că toți tindem spre performanță, pentru binele Reșiței, al fotbalului, pentru binele copiilor care iubesc fotbalul. Noi pregătim acel mare pas care sper să se întâmple nu peste foarte multă vreme. Sper să nu ne facem de râs în Liga a II-a. Acum am găsit un partener foarte serios, pe care eu personal îl apreciez foarte mult. Am avut contacte și cu alte cluburi, dar cred că vorbim de seriozitate de acum încolo. L-am apreciat pe domnul Rufă de la prima întâlnire. Nu a cerut niciun serviciu al primăriei sau din oraș. Restul, vorbe spuse după program. Au fost discuții cu două echipe din nordul țării, unele implicate poate în lucruri necurate, pariuri sportive. Singura echipă de care eu nu am auzit nimic și pentru care pot să garantez prin seriozitatea oamenilor este echipa cu care am realizat acest parteneriat”, declara primarul Reșiței la momentul venirii lui Rufă în Valea Domanului.

Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, iar acum totul se poate nărui. De pierdut ar avea în primul rând reșițenii, care ar rămâne, cel mai probabil, și fără echipă, și cu banii dați. Un cuvânt important de spus ar putea avea Sorin Frunzăverde, care a anunțat implicarea Consiliului Județean în Valea Domanului.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 19:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă